Metaxon-10 на Malay Tiger

48,00 лв.
 • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Марка: MALAY TIGER
 • Име: METAXON - 10 / МЕТАН / МЕТАНДРОСТЕНОЛОН
 • Категория: анаболен / андрогенен стероид на таблетки

Употреба и обхват на Metaxon-10:

 • приложение: качество/ bulking / състезание / сила /
 • анаболни свойства: силни
 • андрогенни свойства: слаби

Прием на Metaxon-10 Malay Tiger:

 • Начинаещи: 5-15мг. на ден
 • напреднали: 15-40мг. на ден
 • професионалисти: 40-100мг. на ден
 • приложим период: от 4 до 6 седмици

Прочети още за Metaxon-10

Дейтвие на метан от Malay Tiger

Aктивно вещество: метандиенон
Клас: орален анаболен стероид
Акне: възможна при взимане на големи дози
Водна задръжка: да
Високо кръвно налягане: да (препоръчва се комбинация с Кломид или Nolvadex за предотвратяване на този ефект)
Чернодробна токсичност: При взимане на свръх дози (100мг. на ден)
Ароматизация:Слаба
Вирилизация:Няма

Ефект на Metaxon-10 с метандростенолон

METAXON-10 има силен анаболен ефект, който се проявява в бързо повишаване на силата и мускулната маса. В първите седмици на използване на METAXON-10 може да бъдат наблюдавани постижения от 1-2 кг качественни мускули на седмица, и този ефект продължава 4-6 седмици. Тои е свързан с факта, че METAXON-10 значително повишава апетита. Допинг потребителите показват, че употребата на витамин D и Калций повишава ефективността на Methandrostenolone. За начинаещи 5-15mg на ден ще донесе невероятно подобрение. Напреднали потребители предимно го включват, в комбинация с Sustanon-250, и Decanol-200 и Stanox-10.

Mетан за фитнес MALAY TIGER

Methandrostenolon (или също methandienone) е по същество 17-алкилирани производни на тестостерон с двойна връзка между първия и втория въглероден атом. Той се свързва слабо с андроген рецептори и следователно
попада в така наречените стероиди II. Тип. Въпреки това, той компенсира за по-дълъг полуживот и слаб афинитет SHBG (глобулин за половите хормони) . Той е известен като "Закуска за шампиони". Поради високото
задържане на вода очевидно не е стероид подходящ за подготвителен период ( Релеф). Въпреки това, той е отлично вещество за получаване на добра якост и мускулна маса в обемена фаза.

Въпреки метан да се различава от болденон само чрез алкилиране на 17 въглерода. Въпреки че неговата чувствителност се ароматизира по-слабо от тази на тестостерон, полученият естроген 17а-methylestradiol е много, следователно е по-мощен от естрадиол. Задържане на вода и високо кръвно налягане са доста чести, и вече при ниски дози но кломид или Nolvadex по време на цикъла намаляват тези ефекти. Methandrostenolon е 17-алфа алкилирани съединения, които са доста токсичени за черния дроб. Увеличение на чернодробните функционални стойности настъпва при дози над 100 мг на ден. Въпреки че използването на Methandrostenolone обикновено се свързва с положителните чувства при висока доза (над 100 мг) това може да доведе до увеличаване на агресията.

Този препарат се използва за ограничаване катаболизъм след изгаряния, след трудни операции, при инфекциозни и фебрилни заболявания. Също така се комбинира с други лекарства за лечение на остеопороза. За жени в лечението на рак на гърдата и при болестта на Addison. При деца се използва при забавяне на растежа в пубертета и в съчетание с други лекарства за лечение на различни хронични заболявания.

Дозировка на Metaxon Malay Tiger

С оглед на сравнително кратък полуживот на действие в организма (около 4-5 часа), препоръчителната доза е 2-3 пъти на ден. Терапевтичната доза е в границите от 20-40 мг дневно в продължение на шест седмици. Професионалните културисти използват също удвоения размер на сумата 80-100мг на ден. Такава висока дозировка често не е много необходима, освен това се асоциира с повишен риск от нежелани ефекти върху здравето на тялото. Когато използвате methandienone, човек трябва да мисли за използването на вещества за защита на черния дроб и за неговото възстановяване. Methandienone е неоткриваем в урината след около 2 месеца.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!