Metasteron Methandienone Negen

50,00 лв. 40,00 лв.
  • Марка: Negen
+ -
Купи
Моля, изберете:

Количество: 100 таблетки х 10 mg

Метандиенон действие

Metasteron Negen е анаболен стероид метадниенон, наричан още Метан. Качествен стероид, познат още като Дианабол на много добра цена! Метастерон се използва от спортисти за бързо покачване на сила и мускулна маса. Metasteron Negen е качествен продукт който има мощни свойства да увеличава мускулната маса и сила. Активното вещество е Метандиенон, някои го знаят като Метан или Дианабол. Това е анаболен препарат със стероидна структура и силно анаболно (мускулно изграждащо) действие. При висок прием на калории и протеини, съединението води до бързо покачване на мускулната маса и сила. Метан Неген е силно ефективен продукт, който повишава съдържанието на калций, фосфор и калий. Стимулира стероидните и инхибира анаболните процеси, причинени от глюкокортикоиди. Довежда до увеличаване на мускулната маса, сила, силовата издръжливост, подобрява задържането на азот, сяра, фосфор и вода в тялото.

Прочети още за Metasteron Negen

Метандиенон Metasteron на добра цена

Метан/Дианабол е високо ефективен анабол с който активните спортисти получават бързо повишаване на теслесното тегло и силата. Продукта е много популярен и използван при тежката атлетика, кулкуризма и др. силови спортове. Плувци и други спортисти,за които силата и мускулната маса не са приоритет избягват приема на Дианабол/метан,заради силното му действие да повишава масата и силата.

Дозировки и прием на Metasteron:

Метан на Неген се приема винаги преди хранене, два или три пъти на ден, в зависимост на дневната доза. Оптимална доза за начинаещи е от 10-40 мг. дневно. Приемат при напреднали спортисте варира от 30-60 мг. дневно.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!