Метан Methandrostenolone EGP

50,00 лв. 40,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Метан анабол на добра цена

Metan Euro Generics Pharm е висококачествен метан на разумна цена. Това е препарат на таблетки, който се използва за бързо покачване на мускулна маса и сила. Метан на производителя EGP е висококачествен анаболен стероид на таблетки. Активното му вещество е Methandrostenolone, анаболен стероид известен навсякаде като метан. Препарата е често използван от културисти и дитнес трениращи за драстично качване на мускулна маса и сила. Смята се, че е анабол за начинаещи, но поради силното си анаболно действие, бърз ефект и умерени андрогенни свойства се използва и от напреднали билдъри и фитнес трениращи.

Метан стероид за фитнес

Метан анабол със силно анаболно действие, но  същи така и силно андрогенно. той е мощен стероид, способен рязко да покачи силата и мускулната маса. Много увеличава белтъчния синтез и азотния баланс, в резултат на което бързо може да се качи високо количество мускулна маса и сила. По време на тренировка се наблюдава стабилно напомпване на трениращият и периферните мускули, а силата расте драстично. Метан се използва най-често от фитнес трениращи и билдари в цикъл или самостоятелно за качване на мускулна маса и повишаване на силата. Често се комбинира с други анаболни стероиди за по-добър ефект. Но дори прием само на Метан съчетан с високо калорична и богата на протеин диета, може да се покачи много сила и мускулна маса с 5 до 8 кг за периода от един месец.

Метандростенолон дозировка

Оптимален прием на Метандростенолон е дозировка от 30 до максимум 50 мг на ден, в зависимост от теглото на атлета и неговият стаж с анаболите. Вижте и другите препарати с метан, които предлагаме.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!