Метан East Pharmaceutical Lab

45,00 лв. 42,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: EAST Pharmaceutical Lab
  • Опаковка: 90 таблетки х 10 mg
  • Фармацевтично наименование: Methandienone

Дианабол Метандиенон на страхотна цена

 

Дианабол, популярен като Метан е най-силният анаболен стероид за основен стероиден цикъл след Анаполон (Oxymetholone). Свойствата, които притежава този препарат за сериозно увеличаване на мускулната маса, обема на мускула и силата, го правят незаменим за бодибилдърите. Dianabol е значително по-активен от същото количество Тестостерон. В резултат, протеиновият синтез се увеличава значително и това води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Можете да поръчате продукта на изключително изгодна цена от Anabolic.bg. Вижте и другите варианти на метандиенон, които предлагаме в нашия онлайн магазин.

 

Прочети още за Метан на EP

 

Действие на метан

 

Както почти всички стероиди, methandienone също е производен на тестостерона и проявява мощен анаболен и силен андрогенен ефект. Той съдейства за сериозното нарастване на мускулната Ви маса и сила. Метандиенон е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото увеличаване на мускулна тъкан. При подходящ хранителен режим, т.е. достатъчен прием на калории и белтъчини, стимулира протеиновия синтез и повишава апетита. Така че с интензивни тренировки и достатъчно почивка, "порастването" Ви на мускули е гарантирано.

 

Метан 10 mg таблетки

 

Стероидни схеми и прием: Дианабол се комбинира отлично с Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) до 200 мг. седмично и Тестовис TN или Testoviron TN (Testosterone enanthate) в  зависимост от теглото Ви между 250 и 500 мг. седмично.

 

Дозировка на метан

 

Оптималният дневен прием е от 25 до 30мг. дневно. При дозировки над 50мг. започва да проявява и нежеланите си странични действия като се завишава и водната задръжка. Много добър вариант за комбинация с Дианабол е приемът на Нандролон деканоат (Дека) от 200 мг. на седмица и Тестостерон от 250 до 500мг. на седмица в зависимост от теглото Ви, Вашето общо състояние и тренировъчен режим. Тъй като стероидните рецептори бързо привикват към метандиенон, употребата му над 6 седмици е безсмислена.

 

Странични ефекти на метандиенон

 

Важно е да се знае, че приемът на Дианабол/Метан свързан и със значително задържане на вода в тъканите на мускула, което е резултат от процеса на ароматаза. Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. Затова в края на всеки цикъл е задъжителен приемът на протектори като Прегнил 1500 единици (HCG-Human choriongonadotropin), Прегнил 5000 единици или Кломифен цитрат (търговско наименование Серпафар).

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!