Мастерон

В категория Мастерон от Anabolic.bg имате възможност да разгледате продукта и да го закупите онлайн на добра цена. Анаболният стероид е известен и с имената Дростанолон, Drostanolone propionate, Drolban, Masteril и Masteron. Лесна онлайн поръчка на добри цени. Купи от Anabolic.bg

 

Мастерон – Характеристики, особености, съдържание

 

Мастерон (Masteron) представлява анаболен стероид и андроген. Той е популярен и под името Дростанолон, Drostanolone propionate, Drolban, Masteril и Masteron. Masteron се предлага под формата на 2 естера – пропионат (дипропионат) и енантат. Дростанолон е производно на дихидротестостерон с химическа формула 2-алфа-дихидротестостерон пропионат. 

Прочети още

Masteron се използва главно в цикъл за релеф. Бодибилдърите предпочита да стартират цикъл в комбинация на Дростанолон и други анаболи, непосредствено преди състезание. Можете да закупите Mesteron от онлайн магазина на Anabolic.bg на ниска цена.

 

Една от особеностите на Мастерон е, че преди е бил използван като лекарство за лечение на рак на гърдата. Друга особеност на Достанолон е, че съдържанието му е много благоприятно, когато искате повишите съдържанието на тестостерон в тялото и да се изчистите от излишната вода. Купи Дростанолон на добра цена от Anabolic.bg.

 

Ползи, действие/ефект при прием на Мастерон / Masteron

 

Мастерон има впечатляващо добър ефект при цикъл за изчистване на релеф. С него можете лесно да се отървете от ненужната вода в тялото. Други действия и ползи при прием на Masteron са:

 

  • Изчистване на релеф и изгаряне на мазнини;

  • Запазване на чиста мускулна маса с ясно изразен релеф;

  • Прилив на сила и енергия;

  • Очистване от излишната вода, благодарение на лекия диуретичен ефект;

  • Потискане на катаболните процеси.

 

От Anabolic.bg можете да закупите Мастерон (Masteron) на добра цена.

 

Изчистване на релеф и чиста мускулна маса с Мастерон – в бодибилдинга и фитнеса

 

Мастерон се предпочита от спортисти, трениращи, бодибилдъри и културисти заради впечатляващите резултати до които води. С Мастерон ще забележите напредък в изчистването на релефа и ще се радвате на чиста мускулна маса. Приемът на Masteron е важен за бодибилдинга и фитнеса и присъства в различни цикли. Можете да закупите онлайн Дростанолон на отлични цени от Anabolic.bg. Купи с лесна поръчка на висококачествени анаболни стероиди и Дростанолон на достъпни цени:

 

Купи Мастерон / Masteron хапчета от Anabolic.bg на добри цени:

 

Цикъл с Мастерон (Masteron) – дозировка, прием и комбинации с добавки

Трениращите знаят, че цикъла с Мастерон (Masteron) дава особено добри ефекти, когато се комбинира с други анаболни стероиди. Според мнения на фитнес специалисти и бодибилдъри, може да комбинирате Дростанолон заедно с Винстрол или Оксандролон (Анавар). Ако искате да трупате мускулна маса, можете да направите комбинация с прием на Тестостерон пропионат. Купи Дростанолон на добра цена сега от Anabolic.bg.

 

Примерен прием и дозировка: Дозировката, приема и комбинациите са индивидуални за всеки трениращ. Популярна е дозата от 300 до 400 мг. на седмица. Ако го приемате на инжекции, това означава средно около 50 мг на ден, максимум 100 мг. 

 

Прием за жени: Ако сте жена, по-добре не приемайте Мастерон. Ако все пак го правите, цикълът на прием не трябва да превишава 6 седмици. Също така, приемайте значително по-малки дози, след консултация със специалист.

 

Внимание! Въпреки препоръките ни, преди да започнете прием, винаги се консултирайте със специалист и следвайте индивидуална програма. Едва след като ви изготвят програма, можете да закупите Мастерон (Masteron) на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg.

 

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Мастерон

 

Мастерон не е токсичен за черния дроб, затова културистите и феновете на фитнеса си позволяват да го използват в различни дозировки и да го приемат продължително време. Все пак, не забравяйте, че ако прекалявате, могат да се появят странични ефекти. Винаги се консултирайте със специалист. Част от страничните ефекти включват проблеми с мазна кожа, акне, вирилизация, агреса, хипертрофия на простата и още. Купи още сега Мастерон (Masteron) на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg.

 

Купи Мастерон (Masteron) на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg

 

Интернет пространството ви дава възможност да закупите Мастерон (Masteron) на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg. Работим само с продукти с доказан произход и високо качество. Освен това, ние работим на достъпни цени. Можете да закупите продуктите чрез онлайн поръчка или чрез поръчка по телефона. Онлайн магазинът ни работи 24/7. Можете да се свържете с нас и при въпроси. Оригинални анаболни стероиди с доказан произход на добри цени от Anabolic.bg

марки
Подреди по