Мастерон на HTP - 100 mg/ml - 10 ампули

90,00 лв. 86,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Мастерон, известен още като Дростанолон Пропионат, е инжекционен анаболен стероид, използван главно за подобряване на мускулната дефиниция и твърдост.

Той е производен на дихидротестостерон (DHT) и има мощни анти-естрогенови свойства. Първоначално разработен за лечение на рак на гърдата, днес Мастерон е предпочитан сред бодибилдърите и атлетите заради способността му да намалява задържането на вода и да подобрява мускулната видимост.

 

Действие на препарата

 

Мастерон работи чрез увеличаване на твърдостта и васкуларността на мускулите. Той също така подпомага загубата на мазнини чрез увеличаване на метаболизма, без да води до значително задържане на вода. Това го прави изключително полезен за използване по време на цикли на рязане или подготовка за състезания.

Освен това, Мастерон помага за поддържане на нивата на тестостерон в организма, което е от съществено значение за запазване на мускулната маса и сила по време на калориен дефицит​.

 

Прием и употреба

 

Препоръчителната доза за мъже е между 300 и 500 мг седмично, разделена на инжекции през ден. За жени, дозите са значително по-ниски и обикновено варират между 25 и 50 мг седмично, за да се избегнат вирилизационни ефекти.

Продължителността на цикъла обикновено е между 8 и 12 седмици, като е важно да се спазва постциклична терапия (PCT) за възстановяване на хормоналния баланс след приключване на цикъла.

 

Противопоказания

 

Мастерон не е подходящ за хора с известни алергии към неговите съставки или със сериозни сърдечно-съдови заболявания. Хора с високи нива на холестерол трябва да бъдат внимателни, тъй като Мастерон може да увеличи LDL (лошия холестерол) и да намали HDL (добрия холестерол).

Жените трябва да бъдат особено предпазливи поради риска от вирилизация (развитие на мъжки характеристики) и да спрат употребата при първите признаци на тези симптоми​.

 

Възможни странични ефекти

 

Мастерон може да доведе до редица странични ефекти, включително акне, мазна кожа и ускорена загуба на коса при генетично предразположени индивиди. Потискането на естественото производство на тестостерон също е сериозен риск, което налага провеждането на постциклична терапия (PCT) за възстановяване на хормоналния баланс след приключване на цикъла.

Важно е да се наблюдавате за всякакви признаци на негативни ефекти и да се консултирате с медицински специалист при необходимост.

 

Цена и качество на продукта

 

Anabolic.bg предлага оригинални продукти на достъпна цена.

Мастерон от HIGH TECHNOLOGICAL PHARMACEUTICALS (HTP) е висококачествен продукт, който комбинира мощни анаболни ефекти с минимални странични ефекти, ако се използва правилно.

Закупуването на този продукт от Anabolic.bg осигурява автентичност и безопасност, което е от съществено значение за всички, които се стремят към оптимални фитнес резултати.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!