Мастерон Е (Masteron E) на HTP - 200 mg/ml - 10 ампули

150,00 лв. 120,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Мастерон Е, известен също като Дростанолон Енантат, е анаболен стероид, предпочитан от състезателни бодибилдъри и атлети. Този продукт е разработен на базата на Дихидротестостерон (DHT) и е с добавен естер енантат, което удължава неговото действие и намалява нуждата от чести инжекции. Мастерон Е се отличава с мощните си анти-естрогенни свойства, което го прави идеален за употреба по време на цикли за орелефяване и подготовка за състезания​.

 

Действие на Мастерон Е на HTP

 

Мастерон Е работи като мощен андроген и има силен ефект върху мускулната твърдост и васкуларност. Той е известен със способността си да намалява задържането на вода и да увеличава мускулната дефиниция, което го прави идеален за фазите на орелефяване.

Освен това, той подпомага загубата на мазнини чрез увеличаване на метаболизма и подпомага възстановяването след тренировки, което позволява по-интензивни тренировки и по-бързо възстановяване.

 

Прием и употреба

 

Мастерон Енантат обикновено се инжектира два пъти седмично. За мъже препоръчителната доза е между 400 и 600 мг седмично, докато за жени дозата е значително по-ниска - между 25 и 50 мг седмично.

Продуктът е подходящ както за цикли на орелефяване, така и за комбинация с други стероиди за максимален ефект. След завършване на цикъла е важно да се проведе постциклична терапия (PCT) за възстановяване на хормоналния баланс​.

 

Противопоказания

 

Мастерон Е не е подходящ за лица с известни алергии към съставките му или със сериозни сърдечно-съдови заболявания. Хора с високи нива на холестерол трябва да бъдат внимателни, тъй като продуктът може да увеличи LDL (лошия холестерол) и да намали HDL (добрия холестерол).

Жените трябва да бъдат особено предпазливи поради риска от вирилизация (развитие на мъжки характеристики) и да спрат употребата при първите признаци на тези симптоми​.

 

Възможни странични ефекти

 

Сред най-честите странични ефекти на Мастерон са акне, мазна кожа и ускорена загуба на коса при генетично предразположени индивиди. Потискането на естественото производство на тестостерон също е сериозен риск, който налага провеждането на постциклична терапия (PCT) за възстановяване на хормоналния баланс след приключване на цикъла. Важно е да се наблюдавате за всякакви признаци на негативни ефекти и да се консултирате с медицински специалист при необходимост.

 

Цена и качество

 

Anabolic.bg предлага оригинални продукти на достъпна цена.

Мастерон Е от HIGH TECHNOLOGICAL PHARMACEUTICALS (HTP) е висококачествен продукт, който комбинира мощни анаболни ефекти с минимални странични ефекти, ако се използва правилно.

Закупуването на този продукт от Anabolic.bg осигурява автентичност и безопасност, което е от съществено значение за всички, които се стремят към оптимални фитнес резултати​.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!