Mastebol / Drostanolone Propionate – 10 амп. х 100 мг.

96,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Информация за Mastebol / Drostanolone Propionate:

 

Mastebol/Мастерон е анаболен стероид, който е много често срещан като част от предсъстезателната подготовка на много спортисти, както и като неизмена част от повечето цикли за релеф.

 

Ефект от употребата на Мастерон:

 

Ефектът на Мастерон е уникален , тъй като притежава силен анаболен ефект, не ароматизира, носи нисък риск от появата на андрогенни странични ефекти и дори действа, като слаб аромазатен инхибитор.

По този начин продуктът води до покачването само на чиста мускулна маса, като прави цялостната визия твърда, венозна и плътна.

Mastebon/Мастерон не е подходящ да се използва самостоятелно, а като част от вече изготвена схема с Анаболни Стероиди, като ефектът от него е най-силно изразен, когато нивата на подкожните мазнини в тялото са вече ниски.

 

Начин на употреба:

 

Ефективната доза Мастерон е около 300 – 400 мг./седмично, като е препоръчително инжектирането да става през ден – например 100 мг./през ден, тъй като действието на този Анаболен Стероид и бързо.

 

Прочети още за Mastebol / Drostanolone Propionate

Състав на Drostanolone Propionate:

 

Drostanolone Propionate се комбинира отлично с бързи форми на Тестостерон, като Тестостерон Пропионат, бързо действащи орални Анаболни Стероиди, като Стромба и Анавар, както и с Тренболон, ако целите Ви са по-сериозни.

 

Вероятни странични ефекти:

 

Мастерон се понася добре и много рядко употребата му може да бъде свързана с появата на странични ефекти, въпреки това, тъй като Мастерон е дериват на дехидротестостерона, при по-високи дози има риск от появата на странични ефекти, като косопад, но само при предразположените.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!