Левитра Желе Levitra Oral Jelly (аптечен продукт) – 4 пакета х 22 мг.

26,00 лв. 16,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Секс стимулант Левитра желе

 

Levitra Oral Jelly е иновативен лекарствен продукт за орално приложение. Той се използва за лечение на еректилна дисфункция при мъжете. Левитра желе е много популярна секс стимулант сред мъжете, които не могат да използват таблетки за повишаване на потентността. Той се счита за по-мощно лекарство срещу импотентност от неговите аналози - виагра и тадалафил. Действието му върху еректилната функция е по-нежно, без да засяга други системи и функции на организма.

В сравнение с друг секс стимулант, Левитра под формата на желе има много предимства:

 • Бърз ефект. Активното вещество варденафил е в желатиново състояние. Следователно, то се абсорбира по-бързо и започва да действа почти веднага;
 • Продължително действие. Ефектът продължава до 12 часа или повече, в зависимост от психоемоционалното състояние на мъжа;
 • Бързо възстановяване след полов акт. Продължителното действие на лекарството Ви позволява да правите секс през цялата нощ. Ще трябва само да правите интервали за 15-20 минути, за да почивате;
 • Приятен вкус. Продуктът е овкусен с плодови екстрактиl;
 • Редки странични ефекти. Дори да имате нежелана реакция, това е краткосрочно.


Прочети още за "Секс стимулант Левитра желе"

Действие на варденафил в Левитра желе

 

Това е лекарство за полова мощ и лечение на еректилна дисфункция от всякаква степен. Левитра желе действа бързо и надеждно, откроявайки се от останалите аналози на пазара. Лесно абсорбиращата се форма позволява да получите ерекция само след 15-20 минути. Желираният секс стимулант, бързо се абсорбира от стените на стомаха. Приятният вкус на пресни плодове повишава удоволствието. Levitra Oral Jelly инхибира действието на PDE-5, като по този начин осигурява постоянен приток на кръв към кавернозните тела в пениса. Това е предпоставка за силна ерекция при стимулация на мъжкия полов орган.

Левитра желе е предназначено за мъже, страдащи от нестабилна ерекция. То има перфектна поносимост от лица на всяка възраст, над 18 години. Лекарството за полова мощ показва почти 100% ефикасност по време на клиничните изпитвания. В същото време то не влияе върху повишаването на нивото на захарта, холестерола и кръвното налягане. Това означава, че дори диабетиците могат да го приемат.


Оригинална левитра на изгодна цена от Anabolic

 

Секс стимулант Levitra Oral Jelly е аптечен продукт, който може да закупите от нас без рецепта. Левитра желе трябва да се приема в съответствие с инструкциите за употреба. Изяще съдържанието на едно пакетче 15-20 минути преди планираната интимност. Приятният вкус и силен аромат елиминира неприятната миризма в устата. Ефективността не зависи от мазни храни или прием на алкохол. Активността е с продължителност 10-12 часа. Максималната дневна доза е 1 саше дневно.

Сред възможните странични реакции са леко главоболие, зачервено лице, запушване на носа. В 99% от случаите нежеланите реакции се появяват в рамките на 12 до 24 часа. В случай на приапизъм е необходимо да пиете много вода, за да отстраните бързо активното вещество от тялото. Ако ерекцията не изчезне след 4 часа, трябва да посетите лекар. Това желе за мощна ерекция и възбуда не се препоръчва за мъже, които имат едно от изброените заболявания:

 • Сърдечна недостатъчност;
 • Инсулт или инфаркт, претърпени през последните 6 месеца;
 • Силно възпаление на бъбреците;
 • Стомашна язва;
 • Лоша коагулация на кръвта;
 • Пигментен ретинит.

 

Посетете категория Секс Стимуланти за още продукти от магазин Anabolic.bg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Телефон за бърза поръчка