Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

3 февруари 2021
Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

 

Левитра желе – по-силен секс стимулант от Виагра?

 

Левитра желе е популярен секс стимулант, за който се говори, че има по-силно действие от Виагра. За да разберем истината ние се обърнахме за мнение към клиент, който е използвал продукта. Но нека първо се запознаем с продукта, който много често се продава под името “Levitra Oral Jelly”. 

 

В миналото Левитра желе възниква като алтернатива на Виаграта за лечение на импотентност. Търсенето е голямо, защото Левитрата е по-евтина от Виаграта. По-късно формулата на продукта се адаптира така, че да подсилва мъжете в леглото. Желе формулата става популярна на пазара, тъй като е приятна за прием и предпочитана за съхранение. Освен това, желето е вкусно. 

 

Както вероятно знаете, Левитра желе се използва и от феновете на фитнеса, които наскоро са приключили цикъл със стероиди. Тогава в тялото има известен хормонален дисбаланс и са възможни и смущения на ерекцията. За проблемите в леглото Левитра помага много ефективно! Оказва се, че ефектът е изключително силен и почти няма нужда да карате въображението си да работи на пълни обороти. Това уникално свойство в комбинация с минималния риск от странични ефекти, прави продуктът много популярен и закупуван. 

 

Но помага ли наистина Левитра или всичко е реклама? Работят ли секс стимулантите, както се говори?

 

Мнение от Васил Иванов за ефекта от прием на Левитра:

 

Как действа Левитра желе? Мнение за ефекта 

 

Пробвах Левитра преди 3 години, като когато първият път направих грешката да не се запозная добре с принципа на действие...

 

Изядох желето около 15 минути преди да преминем към секса с девойката, но нищо не се случи – оказа се, че е трябвало да изчакам повече време. Бях в доста неудобна ситуация, но след още 30 минути ефектът настъпи. Чак по-късно разбрах, че трябва да приемам Левитра около 40 минути преди да започнем, за да има смисъл от действието. И въобще ефект. 

 

При мен с годините се появиха проблемите с ерекцията. Първоначално идеята да си купувам Левитра желе ми беше доста странно, даже донякъде ме беше срам. Престраших се и след първия път реших, че си струва. Желето го изяждам набързо около 40 минути след хранене и 40 минути преди секс. Настройвам се и действа точно, когато дойде време за същинската част.

 

Колко време продължава ерекцията при прием на Левитра желе?

 

Продължава доста, макар че трябваше да изчакам първоначално. Иначе след като настъпи реалният ефект, ерекцията продължи над 3 часа. С годините все по-рядко ми се налага да го приемам. Но пак има от време на време вечери, в които имам нужда от малко стимул и сила, особено ако съм изморен след работа и т.н. 

 

Моето мнение е, че трябва да приемате Левитра само ако сте планирали дълга вечер – иначе не виждам смисъл да сте с ерекция цяла нощ (и тази глупост съм правил). Аз избрах желето, защото е по-вкусно. Знам, че има разни прахчета и шоколади, но на мен честно казано не ми харесват нито на вкус, нито на вид. Особено разтворимите... 

 

Сексуални проблеми и Левитра – Помага ли? Мнение

 

Ами моето мнение е, че помага, защото при мен сексуални проблеми вече ги няма. Това си е моето решение, което проработи в моя случай. Аз съм малко по-изнервен човек и ако нямаше ефект още от първия път, вероятно щях да го изхвърля.

 

Не прекалявам с Левитрата, взимам когато съм решил, че ще имам нужда от повече време. Сложил съм си някакъв лимит на прием, защото смятам, че иначе че ще се превърне в навик и ще привикна – което не е на добре. Все пак искам да мога да правя секс и без секс стимуланти. Така че си преценявам нещата според ситуацията и настроението. 

 

Виагра или Левитра – Кой е по-добрият секс стимулант? Мнение

 

Пробвал съм всякакви секс стимуланти. Виаграта си е класическото спасение, но моето лично мнение е, че Левитрата е по-изгодна. Затова поръчвам желе, то е приятно и на вкус. Другата разлика при мен е, че Виаграта работи силно, но по-кратко. При Левитра имам наблюдавам по-дълъг ефект . Освен това при Левитрата се чака повече време за ефект от Виаграта, но пък продължава повече. Друга причина да избера Левитра е, че е по-евтина от Виагра. 

 

Искате да споделите вашето мнение за ефектът от продукта?

 

Изпратете го до anabolni_steroidi@anabolic.bg. Напомняме ви, че екипът на онлайн магазин Anabolic.bg отговаря за разпространението на продуктите и публикува мнения и данни за тях, за да направите информиран избор. Моля, въпреки това, винаги се консултирайте със специалист преди употреба.

 

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още