Кломид

Характеристики и особености на Кломид (Clomid)

Кломид (Clomid), известен още като Кломифен цитрат е антиестроген, популярен сред спортистите, културистите и бодибилдърите. Кломид се среща почти във всяка програма за излизане от цикъл с анаболни стероиди. Представлява синтетичен естроген, който помага да не развиете странични ефекти, след продължителен прием на анаболи за натрупване на мускулна маса или изчистване на релеф.

 

Действие и особености на Кломид: Друга особеност на Кломифен цитрат е, че се използва за лечение – при жените помага при безплодие и други проблеми с репродуктивната система. Clomid има естрогенни свойства, благодарение на които създава селективна връзка от естрогенни рецептори. Освен това стимулира секрецията на гонадотропин и повишава нивата на Тестостерон.

 

Прочети още

Следстероидна терапия: Прием на Кломид след цикъл със стероиди

 

След цикъл със стероиди е задължително да предприемете следстероидна терапия. Приемът на Кломид след цикъл със стероиди е подходящо в повечето случаи, като дозата Кломифен цитрат зависи от това колко тежка програма сте имали.

 

Действието при прием на Кломид е впечатляващо – той действа на пълни обороти още няколко дни след първия прием. Затова и Clomid е толкова популярен! Антиестрогените са важна част от тренировъчния цикъл на всеки културист, фитнес ентусиаст и бодибилдър. Не ги пропускайте в своята програма!

 

Купи Кломид от Anabolic.bg на добри цени – важният антиестроген след цикъл със стероиди! Лесна онлайн поръчка и високо качество на достъпна цена.

 

Ползи, действие / ефект при прием на Кломид (Кломифен цитрат)

 

Ако сте приемали анаболни стероиди, трябва да сте добре запознати със следстероидната терапия (наричана с наименованията FCT, ПКТ, ССТ и още). Кломифен цитрат е най-добрият приятел на спортуващия, който не иска да има проблеми със страничните ефекти. 

 

Приемът и действието на Кломид допринася със следните ползи и ефекти:

 

  • Възвръща производството на нужните нива на Тестостерон в тялото;

  • Регулира добрата работа на FSH – Фоликулостимулиращия хормон, отговорен за узряването на сперматозоидите;

  • Стимулира работата на LH – Лутеинизиращият хормон, отговарящ за естественото производство на Тестостерон в тялото;

  • При жените – стимулира овулацията, ако се приема като лекарство с тази цел;

 

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да закупите Кломид (Clomid) на добри цени. Кломифен цитрат е ключов антиестроген за всеки спортуващ – открий го сега на добри цени. Купи онлайн или поръчай по телефона.

 

Цикъл с Кломид – дозировка, прием и комбинации с добавки

 

Кломид (Кломифен цитрат) трябва да се приема внимателно и с мярка, след консултация със специалист. Обикновено цикълът на прием на Clomid не трябва да надвишава 3 седмици, при ежедневен прием. Дозите средно са между 50-150 мг на ден, като дозировката зависи според това от колко тежък цикъл излизате. Първата доза се взима веднага след края на стероидния цикъл. Не прекалявайте с дозировката и с честотата на прием, за да не си докарате обратния ефект – други странични ефекти.

 

Купи Кломифен цитрат (Clomid) от онлайн магазина на Anabolic.bg на добри цени.

 

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Кломид

 

Кломид (Clomid) не трябва да се приема, ако страдате от чернодробно-бъбречна недостатъчност, кисти на яйчниците при жените, тумор или недостатъчност на хипофизната жлеза. Бъдете предпазливи и следете тялото си за странични ефекти.

 

Купи Кломифен цитрат (Clomid) от онлайн магазина на Anabolic.bg на добри цени.

 

Ето и част от страничните ефекти, които могат да се появят, при прием на Кломифен цитрат (Clomid) – увреждане на зрението, гадене, повръщане, стомашни раздразнения, главоболие, болки в гърдите, необичайни зачервявания или кървене и още. Бъдете внимателни и разумни! Информирайте се за възможните странични ефекти, преди да закупите Clomid от онлайн магазина на Anabolic.bg. Предлагаме ви достъпни цени и доказано качество.

 

Купи Кломид на добра цена от Anabolic.bg

Сега имате възможност да закупите Кломид (Clomid) от онлайн магазина на Anabolic.bg на ниски цени. Кломифен цитрат е един от най-поръчваните антиестрогени във фитнеса.  Бърза поръчка по телефона и онлайн на добри цени.

Подреди по