Кломид / Кломифен Цитрат (Clomid) от EAST Pharmaceutical Labs

40,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
  • Име: Кломифен Цитрат (Clomid или Кломид)
  • Опаковка: 25 таблетки х 50 мг 
  • Категория: Анти-Естрогени
  • Активно вещество: Кломифен цитрат

 

Категория продукти “Анти-естрогени” от Anabolic.bg ви предлага да закупите Кломифен цитрат (Clomid) на добра и конкурентна цена. Високо качество и доказан произход с лесна поръчка!

 

Състав на Кломифен цитрат (Clomid) 

 

Активната съставка Кломифен цитрат е популярна на пазара под името Кломид (Clomid). Тя се използва много често от спортуващите и фитнес феновете в периодите, тъй като почти всеки цикъл с анаболни стероиди трябва да завършва с този продукт.


Защо да приемаме Кломид (Clomid)?

– Защото след цикъл с анаболни стероиди има хормонален дисбаланс в тялото ви, за който трябва да се погрижите

– Защото всеки бодибилдър има нужда от качествени анти-естрогени

– За да не развиете гинекомастия (така наречения проблем с поява на “женски гърди” при трениращите)

 

Кломид е много търсен продукт поради всички тези полезни свойства, но най-важното е да го откриете от качествен производител. В нашия онлайн магазин предлагаме само продукти, които са с доказан и оригинален произход, затова можете да бъдете уверени, че съставът е добър. 

 

За повече информация, можете да прочетете статията ни на тема Кломид - същност / действие ефект и прием.

 

Прием на Кломифен цитрат / Кломид (Clomid) – Ефект и действие

 

Препоръчва се приемът на Кломифен цитрат да се случва след всеки цикъл с анаболни стероиди като част от цялостната ви възстановителна програма. Така ще се погрижите за тялото си изцяло – отвътре и отвън!

 

Ефектите и действието при прием на Кломид (Clomid) са:

 

  • Възвръща първоначалните темпове, с които тялото ви си произвеждало Тестостерон по естествен начин благодарение на стимулацията на LH  – Лутеинизиращи хормон

 

  • Грижи се за добрите ви репродуктивни способности и производството на сперматозоиди чрез стимулиране на FSH – Фоликулостимулиращия хормон 

 

Сега имате възможност да закупите Кломид от Anabolic.bg – онлайн поръчка и добри цени. Купи с един клик или остави телефонния си номер, за да се свържем с теб. Ниска и конкурентна цена.

 

Странични ефекти при прием на Кломифен Цитрат (Clomid)

 

Кломифен цитрат се препоръчва на мъжете, които тренират редовно и приемат анаболни стероиди. Както знаете, приемът на всякакви подобни продукти кри определени рискове от поява на странични ефекти, както всеки друг синтетичен продукт. Затова ви препоръчваме да се запознавате с противопоказанията. Ако имате проблеми с щитовидната жлеза или чести кръвотечения, моля, не приемайте продукта.

 

Част от потенциалните странични ефекти при прием на Clomid са свързани със стомашни болки и раздразнения, болки в тялото, кървене, дразнения върху нервната система, очите и още. 

 

Купи Кломифен цитрат на добра цена от Anabolic.bg

 

Anabolic.bg продава продукти с високо качество. В онлайн магазина ни можете да закупите Кломифен цитрат на добра и конкурентна цена, с лесна поръчка и бърза доставка. Оригинален произход и продукти, които не допускат компромиси в качество. За да закупите, можете да използвате онлайн платформата ни или да въведе телефонния си номер в полето по-горе за бърза поръчка на фитнес продукти. Купи Кломифен цитрат от Anabolic.bg – добри, ниски и достъпни цени!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!