Кленбутерол (Clenbuterol)

В онлайн магазина на Anabolic.bg можете да закупите Кленбутерол на най-добра цена и от оригинални производители. Разполагаме опция за покупка онлайн с няколко клика от нашия уебсайт, както и възможност за покупка по телефона – бърза поръчка. Вие попълвате вашия телефон, а ние ви се обаждаме обратно.

Работим само с доказани марки и оригинални производители като Balkan Pharmaceuticals и Omega Meds – брандове с история, които създава анаболни стероиди от най-висок клас за всички трениращи. Многогодишна история и традиция! 

Прочети още

Характеристики на Кленбутерол / Clenbuterol

Продуктът се базира на активното вещество Кленбутерол хидрохлорид (Клен). То се използва за топенето на мазнините и изчистването на релефа. Ефектите са дълготрайни. Сега можеш да купиш Кленбутерол / Clenbuterol от онлайн магазина на Anabolic.bg – оригинален производител, топ цена, онлайн поръчка или купи с поръчка по телефона.

Ефект при прием на Кленбутерол (действие)

Ефектът при прием на Кленбутерол /Clenbuterol е изключително силен и дълготраен. Особено разпространен е приемът при културисти. Действието, което можете да очаквате е:

  • Изгаря мазнините
  • Изчиства релефа
  • Дълготраен ефект
  • Дихателен асистент – за по-дълго кардио
  • Усеща се като стимулант, който дава сили и желание за тренировка

И все пак, преди да закупите продукта, не забравяйте, че приемът варира за всеки човек – дозировката също. Купи Кленбутерол / Clenbuterol онлайн от магазина на Anabolic.bg. Страхотна цена, ефективност, добри резултати, доволни клиенти. Продуктът е подходящ за любители на спорта, фитнес инструктори и фитнес ентусиасти, културисти, професионални спортисти. Дълготрайни и видими резултати. 

Цикъл с Кленбутерол / Clenbuterol

Моля, имайте предвид, че Кленбутерол / Clenbuterol трябва да се приема в предварително подготвена програма от специалист. Програмата за всеки е индивидуална! Зависи от начина ви на живот, от храненето ви, тренировките.

Разпространени са всякакви цикли на прием на Кленбутерол /Clenbuterol – например, някои трениращи споделят, че приемат през първата седмица по 1 хапче, около 20 минути преди тренировка. Втора седмица: По 2 хапчета 20 минути, отново преди тренировка.Трета седмица пък увеличават по 3 хапчета 20 минути преди тренировка. 

Независимо какъв цикъл на прием правите, когато увеличавате дозата, правете го последователно. Освен това, винаги приемайте поне 2,5 литра вода когато правите цикъл с Клен – Кленбутерол / Clenbuterol!

Възможни странични ефекти като повишаване на температурата на тялото, повишена сърдечна честота и леко безпокойство. Ако откриете някакви други странични ефекти, моля, незабавно да уведомите специалист и да се погрижите за себе си. Бъдете внимателни, поддържайте добър начин на живот, хранете се здравословно и тренирайте редовно, за да видите резултатите!

Купи сега Кленбутерол / Clenbuterol от оригинален производител. Категориите на Anabolic.bg ви дават най-добрите продукти и отлично съотношение качество:цена.

Купи Кленбутерол / Clenbuterol на най-добра цена от Anabolic.bg 

Купи Кленбутерол /Clenbuterol на отлична цена от Anabolic.bg – сигурният партньор в твоите фитнес начинания. Сега можеш да направиш онлайн поръчка и поръчка по телефона. Коректно отношение и опция за съдействие при нужда, просто ни звънни.

Екипът на Anabolic.bg ти дава възможност да закупиш най-добрите продукти от оригиналните производители – без компромиси в здравето! Топ цена, справедлива за пазара и отлично обслужване. Купи сега.

марки
Подреди по