Кленбутерол (Klenbuterol) от Omega Meds

50,00 лв. 40,00 лв.
 • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Марка: Omega Meds
 • Име: Кленбутерол (Klenbuterol)
 • Опаковка: 100 таблетки по 40 mg
 • Категория: Орални стероиди
 • Активно вещество: Кленбутерол хидрохлорид

Състав на Кленбутерол (Klenbuterol)

Кленбутерол представлява симпатомиметичен амин, който се използва при хора със затруднено дишане. Във фитнеса продуктът кленбутерол е орален стероид, който повишава секрецията на адреналин и хормоните на щитовидната жлеза. Той се препоръчва за прием при желание да се чисти релеф и да се свалят килограми. Резултатът е по-бърз метаболизъм, за да може възможно най-скоро да изглеждате по-релефни. Плочките и мускулите са с по-изразен вид. Продуктът е предпочитан от фитнес инструкторите и културистите поради страхотните си ефекти върху тялото и относително бързи резултати. Сега можете да закупите продукта от anabolic.bg онлайн – бързо, лесно, с онлайн поръчка и топ цена. Конкурентна и справедлива цена спрямо очаквания ефект.

Прием на Кленбутерол (Klenbuterol) – Ефект и действие

 • Изгаря мазнини
 • Изразява мускулатурата
 • Стимулира хормона на щитовидната жлеза
 • Забързва метаболизма
 • Намалява апетита, с което ви помага да отслабнете

Продуктът Klenbuterol се приема орално и спрямо индивидуално приготвена програма за прием. Трябва да го приемате само в дозите, които са препоръчани за вас, за да сте сигурни, че ще има ефекти и действие на активното вещество върху вашето тяло. Не прекалявайте с дозите, много често се взима по 1 хапче преди тренировка, като седмица след седмица се увеличава дозата. Но точната дозировка и правилен прием варира при всеки трениращ! Освен това, препоръчваме да следите за странични ефекти и да пиете много вода.

Търсите кленбутерол и искате да го закупите на добра цена?  Купи онлайн Кленбутерол (Klenbuterol) на добра цена от anabolic.bg – онлайн магазин за анаболни стероиди.

Странични ефекти при прием на Кленбутерол (Klenbuterol)

Като всеки друг препарат за трениращи, този също може да предизвика странични ефекти. Може да усетите след прием, че ви става по-топло, ускорява се пулса ви. Възможно е да сте замаяна или да се чувствате леко притеснени. Да не се приема от хора с проблеми със сърцето, страдащи от диабет или с високо кръвно. Внимавайте и след прием на Klenbuterol винаги следете тялото си за наличие на реакции. Ако има странични ефекти, незабавно се свържете със специалист и проверете дали не следвате програма с грешен прием и дозировка.

 Купи онлайн Кленбутерол (Klenbuterol) на добра цена от anabolic.bg – онлайн магазин за анаболни стероиди. Лесна онлайн поръчка, опция за връщане на обаждане с опцията за бърза поръчка. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Купи Кленбутерол (Klenbuterol) на добра цена от Anabolic.bg

Купи Кленбутерол (Klenbuterol) на добра цена от Anabolic.bg. Топ съотношение между качество и цена. Купи Klenbuterol от доказани, проверени и оригинални производители. Екипът на онлайн магазина на Анаболик ви дава възможност да закупувате само висококачествени продукти, и то на добри цени. Доверете се на доказаното качество и опита. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!