Камагра (Kamagra) – разтворима

45,00 лв. 35,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Марка: Ajanta Pharma
  • Име: Камагра (Kamagra)
  • Опаковка: 100 mg
  • Категория: Секс стимуланти
  • Активно вещество: Силденафил цитрат

Състав на Камагра (Kamagra) – разтворими таблетки

Камагра (Kamagra) е популярен секс стимулант с изключително силно действие. Използва се за силна ерекция, която е гарантирана благодарение на активното вещество силденафил цитрат. Съставът е сходен на Виагра, но формулата е подобрена. Редица мъже отчитат, че при прием на Камагра постигат много по-добри резултати в леглото, отколкото при прием на Виагра. Основното преимущество на Камаграта (Kamagra) е, че е с много бързо действие!

Относно съставът на продукта, той е съвсем традиционен. Силденафил цитрат е вещество, което се приема от мъжете от над 20 години. То подобрява половата мощ  и се използва за лечение на сексуална дисфункция. Действието му се дължи на блокирането и задържането на хормона PDE-5, с което и ерекцията се задържа за дълго време. Независимо как се представяте в леглото, продуктът ще подобри резултатите ви още повече. Купи онлайн Камагра (Kamagra) за топ сексуално представяне, с което ще я побъркаш!

Прием на разтворима Камагра (Kamagra) – Ефект и действие

Приемът на Камагра (Kamagra) разтворими таблетки е по-лесен от всякога! Вземете хапче и го сложете във вода. Приятен и свеж портокалов вкус. Дискретен прием – можете да приемете хапчетата преди или след ядене. 

  • Изключително бърза реакция!
  • Бърз приток на кръв
  • Силна ерекция след 15 минути
  • Дълготрайна ерекция, с която ще я задоволите

Основната полза от ефектът при прием е, че действието е почти незабавно. Изискват се само 15 минути, затова можете да разтворите хапчетата непосредствено преди да секс. За да започне ефектът е нужно само да имате сексуален стимул – възбуда. Останалото оставете на Kamagra! Купи Камагра на добра цена от Anabolic.bg! Незабравим секс и пълно удоволствие и за двама ви!  С този продукт ще изпробвате усещания както никога досега. Независимо дали страдате от проблеми с ерекцията или не, приемът е изключително ефективен и с осезаема разлика. Бързо ще направите разликата и ще оставите своята партньорка без думи. 

Купи с онлайн поръчка или купи с поръчка по телефона. Разтворим секс стимулант под формата на напитка с портокалов вкус. Супер силен ефект – по-добър и от Виагра!

Странични ефекти при прием на Камагра (Kamagra) – разтворими хапчета

Ако имате алергия към силденафил цитрат, не трябва да приемате лекарството. Не взимайте повече от 1 хапче на ден, то е напълно достатъчно. Не е препоръчително да комбинирате с други секс стимуланти, НЕ употребявайте в комбинация с Попърс или нитрати. Възможни странични ефекти са изпотяване, усещане за горещина, изчервяване, главоболие, разстроен стомах. Страничните ефекти могат да се появят най-вече при по-възрастни хора, над 65-годишна възраст. Моля, ако забележите странични ефекти, сигнализирайте на специалисти. Купи камагра (kamagra) – разтворими хапчета с вкус на портокал на добра цена от Anabolic.bg и подобри своето сексуално преживяване. Топ продукт с поръчка от онлайн магазина или по телефон. 

Купи разтворима Камагра на добра цена от Anabolic.bg

Купи Камагра на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg – сега имаш възможност да я зарадваш по уникален начин. Каква по-добра изненада? С Kamagra няма да се притесняваш за своето представяне. Очаквате много дълго удоволствие. Задоволи нейните сексуални желания и ѝ подари най-уникалната вечер. Наслади се! Закупи камагра реазтворима (с вкус на портокал) на топ цена. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!