Камагра Желе/Гел – 7 пакета

20,00 лв. 17,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Количество: 7 Пакета Камагра Желе/Гел
 • Активно вещество: Всеки пакет съдържа 5мг вещество, еквивалент на 100мг Силденафил цитрат
 • Цена: 17 лв за 7 пакета
 • Фирма: Ajanta Pharma

 

Какво е Камагра Желе/Гел?

 

Камагра Гел/Желе е революционен секс стимулант, проектиран да усилва сексуалните преживявания. Той се предлага в удобна форма на желе, което улеснява неговото приемане и осигурява бързо действие. Продуктът е разработен специално за мъже, които искат да подобрят своята сексуална производителност. Камагра Гел/Желе предоставя надеждна и ефективна алтернатива на традиционните лекарствени форми, което го прави предпочитан избор за мнозина. Уникалната формула на Камагра Гел/Желе е специално създадена, за да осигури максимална ефикасност, без да влияе на хормоналния баланс или спермогенезата.

Бележка: Този продукт не е хормон или афродизиак. Той принадлежи към група лекарства, известни като инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE 5).

 

Защо Камагра Гел/Желе от Anabolic.bg?

 

Ние гарантираме както за сигурния произход на продукта за секс Камагра Гел/Желе / Kamagra Oral Jelly, така и за правилното им съхранение, срокове на годност и дискретността – задължителни условия, за да се запази пълния потенциал на продукта.


Прочети още за "Секс стимулант Камагра Желе/Гел "

 

Състав и Дозировка

 

Всяко пакетче Камагра Гел/Желе съдържа еквивалент на 100 мг силденафил цитрат, което е активната съставка, осигуряваща неговата ефикасност.

Силденафилът е известен със своето способност да подобрява сексуалната функция. Продуктът е наличен в удобни опаковки, което улеснява дозирането и приема.

Препоръчителната начална доза е едно желе (5мг), което трябва да се приема по нужда, преди сексуална активност.

Важно е да се спазва препоръчаната дозировка, за да се избегнат нежелани странични ефекти.

Поради силата на активното вещество, не се препоръчва прием на повече от едно желе на ден (24 часа).

 

Как се приема Камагра Гел/Желе?

 

Камагра Гел/Желе може да се приема независимо от храненето, може на гладно, може и след хранене, но най-добрият ефект се постига при прием на гладно.

За максимална ефективност, желето трябва да се приема около 1 час преди планираната сексуална активност.

Въпреки че ефектът може да настъпи в рамките на 30 минути, той може да варира в зависимост от индивидуалните характеристики на всеки мъж.

Положителният ефект на Камагра Гел/Желе продължава до 4-5 часа, осигурявайки достатъчно време за удовлетворяващ сексуален опит.

Важно е да се отбележи, че е необходима сексуална стимулация, за да се постигне ерекция, тъй като Камагра Гел/Желе не действа като афродизиак.

 

Ползи и предимства на Камагра

 

Камагра Гел/Желе е изключително ефективен секс стимулант, който повишава сексуалната сила и спомага за постигането на по-здрава ерекция.

Продължителността на действие до 4-5 часа осигурява възможност за дълготрайни и задоволителни сексуални преживявания.

Той значително повишава сексуалната издръжливост и забавя еякулацията, което е от съществено значение за удовлетворяващ сексуален живот.

Камагра Гел/Желе е клинично тестван и напълно безопасен за употреба, което го прави предпочитан избор за мъже, които искат да подобрят своето сексуално представяне.

Той е идеалният избор за мъже, които търсят надежден и безопасен продукт без голям риск от странични ефекти.

 

Как действа Камагра Желе/Гел?

 

Камагра Гел/Желе действа като инхибитор на фосфодиестераза тип 5 (PDE-5), което помага за поддържане на ерекцията по време на сексуална стимулация.

Силденафилът в продукта блокира действието на PDE-5, което води до повишаване на кръвотока в пениса. Това позволява на мъжете да поддържат трайна и стабилна ерекция.

Продуктът не само подобрява еректилната функция, но също така спомага за повишаване на увереността и сексуалното задоволство.

Ефективността на Камагра Гел/Желе зависи от сексуалната стимулация; той не причинява спонтанна ерекция.

Това означава, че ерекцията ще настъпи само при наличие на сексуално възбуждане, което е важно за комфорта и увереността на потребителя.

 

Защо да изберете този продукт?

 

 • Изключителна ефективност като секс стимулант: Камагра се утвърждава като водещ продукт в категорията на сексуалните стимуланти, предлагащ висока ефикасност с доказани резултати. Той е широко признат за своята способност да подобрява сексуалното представяне.

 • Безопасност и надеждност: Продуктът е разработен с акцент върху безопасността, като предлага надежден и безвреден начин за подобряване на сексуалната функция без значителни странични ефекти.

 • Конкурентна ценова политика: В сравнение с други известни стимуланти на пазара като Виагра и Левитра, Камагра се откроява с по-достъпна цена, което я прави привлекателна опция за потребителите.

 • Минимализиране на страничните ефекти: Разработен с цел намаляване на вероятността за странични ефекти, Камагра предлага по-безопасен избор за потребителите, които се притесняват от възможни нежелани реакции.

 • Лесен и приятен за употреба: Продуктът е създаден да бъде удобен за употреба с приятен плодов вкус, което го прави лесен за прием и предпочитан от потребителите, които не харесват традиционните медикаменти.

 • Бързо и дълготрайно действие: Един от ключовите аспекти на Камагра е нейната способност да предоставя бърз и продължителен ефект, което е особено важно за поддържане на сексуалната функция в оптимално състояние.

 • Подобрява сексуалните преживявания: Продуктът ефективно спомага за постигането на стабилна ерекция и подобрява общото качество на сексуалния живот.

 • Без влияние върху хормоналния баланс и спермогенезата: Едно от ключовите предимства на Камагра е, че тя не нарушава хормоналния баланс или процеса на спермогенезата, което е особено важно за мъже, които се стремят да запазят своето общо здравословно състояние.

 • Достъпен без рецепта: Като нелекарствен продукт, Камагра се предлага без нуждата от рецепта, което улеснява достъпа до продукта и го прави удобен избор за много потребители.

 • Специфично действие при сексуална стимулация: Продуктът е проектиран да действа само при сексуална стимулация, което означава, че няма да предизвика нежелана ерекция в неподходящи моменти.

 • Широко признание сред потребителите: Камагра е предпочитана от милиони мъже по света, които търсят висока ефективност и достъпна цена, което я прави един от най-популярните продукти в своята категория.

 

Противопоказания и превенция

 

Камагра Гел/Желе е подходящ за мъже, които търсят ефективно и бързо решение за подобряване на своята сексуална функция.

Продуктът е противопоказан при хора с алергия към силденафил или който и да е от съставките му. Също така, той не е подходящ за лица, които са имали скорошен сърдечен удар, инсулт или сериозни сърдечни заболявания. Приемът на

Този секс стимулант е противопоказан за мъже, които вече приемат лекарства с нитрати за лечение на ангина или други сърдечни заболявания.

Този продуктът не е подходящ за жени и деца.

Важно е да се консултирате с лекар преди употребата на Камагра Гел, особено ако имате хронични заболявания или приемате други лекарства.

 • Изправяйте се бавно от седнала или легнала позиция, за да избегнете възможен световъртеж.
 • Избягвайте употребата на алкохол, тъй като той може да увеличи риска от странични ефекти и да намали ефективността на продукта.
 • По-възрастните хора (над 65 години) може да са по-чувствителни към страничните ефекти на Камагра Гел.
 • Важно е да се има предвид, че Камагра Гел съдържа силденафил цитрат и е противопоказно за хора с алергия към това вещество.

 

Взаимодействие с други лекарства

 

Камагра Гел не трябва да се употребява заедно с лекарства, съдържащи нитрати, тъй като това може да предизвика сериозни и опасни за здравето нежелани реакции. Нитратите често се срещат в лекарства за лечение на ангина и други сърдечни заболявания.

Също така, е важно да се избягва комбинирането на Камагра Гел с други секс стимуланти, като например Попърс.

При нормални обстоятелства, страничните ефекти от употребата на Камагра Гел са леки и обикновено не са тревожни, но при комбинация с други лекарства, рискът от странични ефекти може да се увеличи.

 

Нежелани реакции / Странични ефекти

 

Повечето нежелани реакции не изискват медицинска помощ и изчезват, когато организмът Ви се адаптира към лекарството. Консултирайте се с Вашия лекар, ако те продължават или ако се притеснявате от тях.

 • Зачервяване (усещане за топлина в областта на лицето, ушите, шията и тялото)
 • Главоболие
 • Замъглено зрение
 • Нарушено храносмилане
 • Мускулна болка
 • Разстроен стомах
 • Обрив
 • Запушване на носа (запушен нос)
 • Замайване
  • Гадене
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!