Камагра - Орален гел за жени - 5 пакета

20,00 лв. 16,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание на Камагра - Орален гел за жени - 5 пакета

 

Гелчетата за орален прием Камагра за жени с вкус на ягоди на индийския фармацевтичен производител са най-съвременното средство за сексуална стимулация при дамите. Продуктът е развит на базата на най-новите научни изследвания в областта от немски учен, медик, и са гарантирано изключително ефикасни за приема на жени.

 

Действие на Камагра за жени:

 

Дамите усещат желание за секс 5-10 мин. след приема им, тъй като се увеличава притока на кръв към гениталиите и чувствителността във вагиналната област при жените. Това от своя страна води до повишаване степента на удоволствие по време на половия акт и сексуална стимулация. Камагра желетата елиминират т.нар. сексуална “студенина” и симптомите на “суха вагина”. По време на секс предизвиква дори интензивност, стигаща до бурна страст. Многократно увеличава чувствителността на интимните зони и гърдите, отделянето на течности и сексуалната възбуда, което води до неконтролируемо желание и много силни и множествени оргазми при дамите.

 

Прием на Камагра за жени: 

 

Желетата са създадени, за да осигурят сексуална задоволеност на жени, търсещи максимално удоволствие. Удължават и усилват оргазмите. Ако искате да да си върнете удоволствието от секса и да изпитате разтърсващ оргазъм и то не един, използвайте този приказен продукт и всичко ще бъде повече от добре. Препоръчва се гелчето да се приеме с течност поне 200мл. преди сексуалния акт. Ефектът настъпва след 10-15мин.

 

Странични ефекти на Камагра:

 

След проведените клинични изпитания, не са установени странични ефекти след приема на Камагра гел за жени.

 

Посетете категорията "Секс стимуланти" за още подобни продукти

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!