Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

14 юни 2021
Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип.

Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

Какво е Камагра и какъв е ефектът при прием?

Камагра е може би най-популярният заместител на Виагра, който обаче, действа много по-дълго. Ерекцията при прием може да достигне до 4-5 часа. Причината е, че химичното съединение се освобождава в организма по различен начин и по-дълготрайно от Виаграта. Продава се под формата на Камагра желе, Камагра гел капсули, Камагра разтворим и още под други форми.

Ще разпознаете Камагра гелът най-лесно по външноста – това меки сини капсули, които се приемат много лесно, като се пият с вода. Препоръчват се на хора, които имат проблеми в секса и страдат от еректилна дисфунцкия. Подходящи са и за хора, които изпитват проблема само периодично. 

Ако се ерекцията ви понякога изчезва неочаквано, е най-добре да се консултирате със специалист. Спокойно! Това не означава задължително, че страдате от някакъв проблем. Възможно е просто да имате нужда от “засилка” като Камагра. Продуктът ви дава допълнително сили, които понякога са нужни на мъжете след дълъг изморителен работен ден. Истина е, че понякога желанието не е достатъчно, но затова са измислени и всички секс стимуланти.

Мнение за Камагра гел капсули: Как действа? Ефект и резултати от прием

Съставът на Камагра е на основата на силденафил. Действието на Силденафил е следното, той възпрепятства отделянето на хормоната PDE-5. Това възпрепятстване е причината с Камагра гел капсули ерекцията да продължи по-дълго от нормалното. Ефектът е силна ерекция и секс в продължение на 3-4 часа.

Но действа ли наистина на Камагра? Помага ли на практика?

Работи ли заместителят на Виагра: Камагра гел капсули или Виагра? Мнение

При мен проблемите в секса са свързани с ерекцията, която спада от време на време. Особено при първите пъти, в които правя секс с дадена жена, може би от притеснение или дискомфорт. Аз лично вярвам, че е на психическа основа и не се отпускам достатъчно. От страх да не се изложа, става точно това. 

Не знам каква е причината, ходил съм при специалист и всички изследвания са ми в норма. С годините открих следната закономерност – проблемът с ерекцията ми се появява точно когато най-много искам да правя секс, или ако не съм правил от много време. Все липса на ерекция в най-неподходящия момент, затова реших първо да купя популярната Виагра.

Виаграта помогна при всички положения, но само ми даде отскок (сексът продължи малко повече от обикновено). След това открих заместителя Камагра и изпробвах гел капсули. Ефектът беше не само отскок, но и 3 часа ерекция. Секс стимулантът почна да действа около 15 минути след като го изпих, така че имахме време преди да започнем, за да се настроя и възбудя. След първия път продължих да имам ерекция, което ми се случва рядко, така че определено се усети разлика.

Камагра гел капсули – по-силен секс стимулант от Виаграта? Мнение

Да, моите лични впечатления са че – камагра гел капсули при мен дадоха по-силен ефект от традиционната Виагра. Просто ерекцията с камагра гел продължи много по-дълго и се оказа, че заместителят е по-добрият вариант за мен. 

Лично аз приемам и анаболни стероиди, затова предполагам, че това е оказало влияние върху сексуалните ми възможности. Знам, че част от анаболите стероиди и циклите, които правя с тях причиняват известни смущения в ерекцията. Ходил съм на тестове за нивата на тестостерон, но всичко ми е в норма, така че и там не е проблемът. Обаче играе много роля и либидото на човека.

Странични ефекти от Камагра гел капсули? Мнение

По мое мнение човек трябва да се информира, преди да купи нещо. Гледах видеа и четох по темата. Разбрах, че има странични ефекти, като гадене, алергии, високо или ниско кръвно, виене на свят, зачервяване, проблеми с очите и т.н. Хубавото е, че са рядко срещани странични ефекти и това ме подтикна да изпробвам продукта. При мен нямаше никакви странични проблеми, но аз и по принцип нямам алергии. Може би само започна да ми става леко по-топло от обикновено.

Сексуални проблеми и еректилна дисфункция: Мнение за секс стимулантите

Моето мнение е, че секс стимулантите действително помагат и ефектът от тях не е просто мит. При мен помогнаха с еректилната дисфункция, като проблемът при мен се появяваше от време на време. Помогнаха ми както Виаграта, така и Камагра гел капсули, само че от гел капсулите съм по-доволен.

Съветвам ви да не приемате продуктът, ако имате проблеми със сърцето. Недейте и да комбинирате продукта с други стимуланти, попъри и т.н. Аз се информирах преди да го приема, не съм ял тежка храна преди секса, не пих алкохол и това даде нужния резултат. Много мъже се хвърлят на 2 хапчета, но ви уверявам, че едно е достатъчно, за да свърши нужната работа. Недейте и  да си пренапрягате сърцето, това е опасно.

Това е моето мнение и моя личен опит с продукта Камагра, като не ангажирам никой с него. При мен работи, но всеки трябва да пробва сам за себе си. Имайте реалистични очаквания за ефекта – няма да станете безсмъртни, защото ерекцията НАД 4-5 часа БЕЗ СПИРКА не е нормална. Ако ви се случи нещо такова, просто звъннете на лекар по-добре. Секс стимулантите със сигурност помагат, важното е да откриете кои са точните за вас.

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още