Камагра (Kamagra Chewable & Soft) – дъвчащи таблетки

30,00 лв. 25,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Марка: Ajanta Pharma
  • Име: Камагра (Kamagra)
  • Опаковка: 4x100 mg
  • Категория: Секс стимуланти
  • Активно вещество: Силденафил цитрат

Състав на Камагра (Kamagra) – дъвчащи меки таблетки

Купи и избровай новите Камагра дъвчащи таблетки. Те са меки и изключително лесни за прием. Вкусни и приятни. Съставът на Kamagra (Chewable & Soft) е основно активното вещество Силденафил цитрат, което е характерно за Виаграта. Разликата е, че Камагра е още по-силен стимулант. Редица мъже посочват, че приемът на Kamagra Chewable & Soft им е донесъл много по-големи резултати. 

Силденафил цитрат се препоръчва за лечение на различни проблеми, сред които сексуална дисфункция. В продукта “Камагра” съставката се поднася под формата на дъвчащи бонбони, които ти дават полова мощ и възможност да правиш секс часове наред, без ерекцията да ти спада. Подходящо за мъже на всякаква възраст, които имат нужда от малко подкрепа или пък искат да изпитат удоволствие от едно ново ниво. Вдигни летвата в леглото с дъвчащите меки таблетки на Камагра, които направо ще те изстрелят в космоса! Купи сега камагра (дъвчащ секс стимулант) от онлайн магазина на Anabolic.bg.

Прием на Камагра (Chewable & Soft) – Ефект и действие

Приемът на Камагра (Kamagra) е по-лесен от всякога. Под формата на дъвчащи бонбони, можеш много бързо да приемеш секс стимуланта. Дискретен и бърз прием, приятен плодов вкус. Таблетките могат да седят на една ръка разстояние от теб, точно преди началото на секса. Отнема 15 минути, за да започнат да действат, а от теб се изисква само да имаш достатъчно желание и стимул, който да те докара до възбуда. За по-притеснителните, опаковката е много дискретна и изглежда сякаш взимаш най-обикновен дъвки или бонбони.

Е, какво да очакваш от Камагра (Kamagra Chewable & Soft)? Приемът ще ти донесе:

  • Изключително бърза и мощна реакция!
  • Бърз приток на кръв
  • Силна ерекция след 15 минути
  • Дълготрайна ерекция, с която ще я задоволиш 
  • Секс, който може да продължи до 4-6 час

Приемай 1 таблетка на ден и не комбинирай с други продукти! Не взимай попърс! Да не се комбинира и с нитрати. Ефектът наистина е зашеметяващ! Силденафил цитрат си знае работата и неслучайно се използва във виаграта. Сега, обаче, формулата е подобрена – само я опитай и се убеди сам. Твоята приятелка със сигурност ще остане доволна… Купи сега онлайн или с поръчка по телефона. Камагра е на топ цена от Anabolic.bg

Странични ефекти при прием на Камагра (Kamagra) дъвчащи таблетки

Възможни са странични ефекти при прием на Камагра (kamagra) дъвчащи таблетки – изпотяване, изчервяване, замайване, разстройване на корема, усещане за жега. Притокът на кръв понякога влияе точно по този начин. Експериментирай! Страничните ефекти са по-сериозни и често срещани при хората над 65 г. Ако все пак усетиш някакъв дискомфорт, който те притеснява, просто се консултирай със специалист. Дъвчащите таблетки със сигурност ще ти харесат, а сега можеш да ги закупиш онлайн в рамките на няколко минути с лесна поръчка – по интернет или по телефон. Бърза доставка.

Купи Камагра дъвчащи таблетки на добра цена от Anabolic.bg

Искаш нещо ново? Експериментира ти се в леглото? Не ти става. Време е да пробваш Камагра (Chewable). Това е подобрена формула на Виагра, която задоволява всяка дама – и накрая всички са доволни. Наслади се на удоволствието – дъвчащите таблетки са разработени от опитен производител, който се грижи за твоите нужди. Продуктът се препоръчва както за хора с проблеми с ерекцията, така и за всеки, който просто иска да усети разликата. А тя със сигурност е осезаема! Осмели се и я направи по-щастлива от всякога. Купи Камагра дъвчащи таблетки на добра цена от Anabolic.bg – онлайн магазин за секс стимуланти и анаболи. Уникално изживяване, което всеки заслужава да изпробва поне веднъж!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!