IPAMORELIN (Ипаморелин) Пептид - 1 амп. х 5мг

59,00 лв. 55,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ipamorelin (Ипаморелин) е пентапептид, който е известен със своята способност значително да увеличава нивата на растежен хормон (GH) в организма. Той има по-дълъг полуживот от сходни съединения, което улеснява управлението на дозировката и може да допринесе за общото увеличение на телесното тегло​​.

Ефекти и действие

  • Ускорено възстановяване след тренировка
  • Стимулиране на растежа на нови мускулни влакна
  • Увеличаване на минералното съдържание в костите
  • Подобрение на качеството на съня, което е важно за мускулната регенерация
  • Забавяне на процесите на стареене, което може да има положително въздействие върху общото физическо състояние и издръжливост​​.

Дозировка

Въз основа на опита на потребителите, за цели свързани с фитнес, се препоръчва инжектирането на 200-300mcg Ipamorelin до три пъти на ден. Започването с по-ниска доза и постепенното увеличаване е ключово за избягване на нежелани реакции и оптимизиране на резултатите​​.

Взаимодействие с други добавки

Комбинирането на Ipamorelin с други пептиди като sermorelin и CJC-1295 може да усили мускулния растеж и да подобри възстановяването, като по този начин увеличава ефективността на тренировъчния процес​​.

Странични ефекти

Някои от страничните ефекти могат да включват главоболие, гадене и дискомфорт в стомаха, както и зачервяване на мястото на инжектиране. Важно е да се прецени индивидуалната толерантност и да се коригира дозировката при необходимост​​.

Съхранение

Ipamorelin трябва да се съхранява на хладно място след реконституция и да се използва в рамките на определен период, за да се запази неговата стабилност и ефикасност.

Закупуване и качество:

При закупуването на Ipamorelin е важно да се изберат надеждни и сертифицирани доставчици, които могат да предоставят доказателства за чистота и ефикасност на продукта. Ние от Anabolic.bg сме свършили тежката работа за вас, тук вие може да закупите висококачествен продукт. 

Ipamorelin (Ипаморелин) предлага възможности за значително подобряване на фитнес постиженията чрез увеличаване на растежния хормон и подпомагане на възстановяването, което е особено ценно за атлетите и културистите, стремящи се към оптимизиране на своите тренировъчни резултати.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!