IGF-1 LR3 пептид - 1 амп. х 10 мг - MAXLab

140,00 лв. 110,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

IGF-1 LR3, или инсулиноподобен растежен фактор-1 дълга аргинин 3, е проектиран да бъде по-стабилен и дълготраен аналог на естествения IGF-1, който се произвежда в тялото. Тази модифицирана форма има по-дълъг полуживот, което позволява по-редки инжекции за поддържане на физиологичните нива. Способността му да стимулира растежа на клетките и да подпомага регенерацията го прави изключително атрактивен за научни изследвания и потенциално приложение в спорта и бодибилдинга, където растежът на мускулите и бързото възстановяване са от съществено значение.

Ефект и действие на IGF-1 LR3 пептид

  • Анаболен стимулатор: IGF-1 LR3 действа като мощен агент, който насърчава анаболизма.
  • Ускорява мускулния растеж: Подпомага бързото увеличаване на мускулната маса.
  • Подобрява възстановяването: Помага за по-бързо възстановяване след травми и мускулни увреждания.
  • Подобрява метаболитните функции: Води до повишена метаболитна активност и увеличаване на силата.
  • Подпомага мускулната издръжливост: Подобрява издръжливостта на мускулите за по-дълги и интензивни тренировки.
  • Разгражда мазнините: Спомага за намаляването на телесните мазнини, водещо до по-изчистен мускулен вид.
  • Подобрява общия състав на тялото: Влияе благоприятно на цялостната телесна композиция.

 

Употреба и дозировка

 

При употребата на IGF-1 LR3 е важно да се спазва препоръчаната дозировка и да се следва стриктен цикъл, за да се избегне десенсибилизацията. Началната доза обикновено е в по-ниската част от диапазона и може постепенно да се увеличава. Инжекциите се правят подкожно и са най-ефективни, когато се прилагат сутрин или след тренировка.

В областта на фитнеса, особено сред културисти и атлети, IGF-1 LR3 е популярен заради своя потенциал да подпомага увеличаването на мускулната маса и подобряването на мускулния растеж. Обичайната дозировка за подобрения във фитнеса е около 20-40 mcg на ден, прилагана 2-3 пъти седмично.

Не се препоръчва дозировката да надвишава 100 mcg на ден. Препоръчително е да се започне с по-ниската граница на дозата и постепенно да се увеличава през цикъла на употреба, за да се наблюдава реакцията на организма и да се избегне възможността за десенсибилизация​​.

 

Възможни странични ефекти

 

Използването на IGF-1 LR3 може да доведе до странични ефекти като мускулна и ставна болка, особено при нови потребители или тези, които участват в интензивни физически дейности. Важно е да се подхожда внимателно и да се наблюдава тялото за реакции, като се правят корекции в дозировката или нивото на активност при необходимост.

IGF-1 LR3 се комбинира често с други хормони и добавки като HGH и инсулин, за да се усили анаболният ефект. Стекингът с аминокиселини е важен, тъй като те са необходими за оптималния растеж на клетките.

 

Съхранение

 

Тъй като IGF-1 LR3 се доставя обикновено в лиофилизирана форма, е важно да се съхранява на хладно и тъмно място до неговото реконституиране. След смесването с бактериостатична вода, разтворът трябва да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на определен период от време.

 

Закупуване и качество

 

При закупуването на пептиди като IGF-1 LR3, е от съществено значение да се избере доставчик с доказано качество на продукта. Отзивите и сертификатите за анализ могат да предоставят информация за чистотата и ефективността на продукта.

Ние от Anabolic.bg сме се погрижили за това. Избрали сме възможно най-качествения продукт на пазара, за да не се налага да рискувате със здравето си!

IGF-1 LR3 предлага редица потенциални ползи за подобряване на фитнес постиженията и общото благосъстояние, но употребата му трябва да бъде внимателно мониторирана, за да се избегнат страничните ефекти и да се спазват правните ограничения.

 

Онлайн магаизн за анаболни стероиди Anabolic.bg предлага още продукти от същата категория. Разгледайте другите продукти от категория "Хормон на растежа" тук )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!