Хормон на растежа (HGH)

Разгледайте категорията Хормон на растежа (HGH) от Anabolic.bg и купи висококачествени фитнес добавки.  Онлайн магазинът предлага продуктите Humatrope / Хуматроп, Genotropin / Генотропин, Evogene / Евоген, Somatropin / Соматропин. Купи на ниски цени и високо качество с доказан произход. Лесна поръчка онлайн само с няколко клика. Бърза доставка на HG и отлично обслужване в онлайн магазина на Anabolic.bg или купи по телефона  с опция за бърза поръчка. Отлични цени.

Характеристики и особености на Хормон на растежа (HGH)

 

Хормонът на растежа, който се нарича още GH, HGH и соматропин, е пептиден хормон, който се произвежда от хипофизата – жлеза с големина на грахово зърно. 

Когато количеството на HGH в организма е ниско настъпват проблеми и се появяват различни заболявания. Затова HGH е синтетичен аналог на човешкия хормон на растежа, който се разработва за първи път още през 80-те години. Днес GH най-често се приема от спортуващите под формата на инжекционен разтвор, макар че е възможно да го намерите и под формата на хапчета / таблетки с Хормон на растежа

Прочети още

Сред трениращите Хормонът на растежа е известен и под името Humatrope / Хуматроп, Genotropin / Генотропин, Evogene / Евоген, Somatropin / Соматропин. Можете да откриете тези фитнес добавки на отлични цени в онлайн магазина на Anabolic.bg

 

Особености на Хормон на растежа (HGH)

 

Производството на HGH се контролира от сложен набор от хормони, произвеждани в хипоталамуса на мозъка и в чревния тракт и панкреаса. Хипофизата отделя хормона и нивата му в тялото се повишават след физическо натоварване, травми и сън. При нормални условия се произвежда повече соматропин през нощта, отколкото през деня.  

 

След като хипофизната жлеза освободи друга част от hGH, това вещество остава активно в кръвта едва няколко минути. В това кратко време черният дроб успява да дари различните клетки със способността да растат. GH действа върху много тъкани в цялото тяло. При деца и юноши стимулира растежа на костите и хрущялите. 

 

Може да намерите Хормонът на растежа и под името Humatrope / Хуматроп, Genotropin / Генотропин, Evogene / Евоген, Somatropin / Соматропин.

 

Ползи, действие/ефект при прием на Хормон на растежа (HGH)

Както при деца, така и при хора в зряла възраст, соматропина помага да се контролира метаболизма на тялото - процесът, чрез който клетките превръщат храната в енергия и произвеждат други вещества, от които тялото се нуждае. Ето и основните ползи, действие и ефект, които можете да очаквате при правилен прием на Хормона на растежа (HGH):

 

 • Засилва протеиновия синтез;
 • Увеличава мускулната маса, като стимулира растежа на мускулите и предотвратява свързания с възрастта мускулен спад;
 • Намалява телесните мазнини чрез активиране на липазата – ензимът, усвояващ мазнините;
 • Повишава нивата на кръвната захар;
 • Повишава либидото;
 • Укрепва костите и ги прави по-здрави;
 • Има противостареещо действие;
 • Възстановява черния дроб;
 • Заздравява сърдечно-съдовата система.

Това са само част от положителните ефекти при прием на Хормона на растежа. Разгледайте категорията с HGH продукти в онлайн магазина на Anabolic.bg. Лесна онлайн поръчка и най-добри цени.

 

Цикъл с Хормон на растежа (HGH) – дозировка, прием и комбинации с добавки

 

Във фитнес средите можете да откриете продукти с Хормона на растежа (HGH) и под наименованията:

 

 

Ниски цени и високо качество на Хормона на растежа от онлайн магазина на Anabolic.bg

 

Цикълът с всеки един от тези фитнес продукти и добавки трябва да се прави при изключително стриктен прием, дозировка и премерени комбинации. Освен това, след края на приема, трябва да се направи специална програма за изчистване на организма след прием. Най-добре се консултирайте със специалист, преди да започнете прием. Също, ако приемате инжекционен разтвор, не бийте инжекцията на едно и също място! Имате възможност да закупите продуктите онлайн от магазина на Anabolic.bg на отлични цени.

 

Прием, дозировка, цикъл: Всеки от продуктите изисква различна доза и индивидуална програма за прием. Някои билдери приемат Хуматроп по 3IU дневно, като гледат никога да не превишават дозировката от 8IU на ден. Според много спортуващи продължителността на цикъла може да бъде между 3-6 месеца, като не трябва да надвишава периода от половин година. При всички случаи, най-добре е да разполагате с курс за индивидуален прием и цикъл с комбинации, подходящи за вашите нужди. След като изградите програма за прием, можете да поръчате продукта онлайн на ниски цени от онлайн магазина на Anabolic.bg. Достъпни цени.

 

Комбинации: Някои спортисти увеличават с времето дозата, когато са уверени, че нямат проблеми със страничните ефекти и след консултация със специалист. Популярни са комбинациите с Тироксин и Ефедрин. Други комбинират с Тестостерон пропионат и Т3 (Трийодтиронин). Част от тези продукти можете да намерите на достъпни цени в Anabolic.bg. Купи фитнес добавки с високо качество!

 

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Хормон на растежа

 

Медицинските специалисти казват, че страничните ефекти при прием на Хормона на растежа не са срещани често, но все пак преди да закупите продукта от Anabolic.bg трябва да се информирате за опасностите. Възможните нежелани реакции, които се наблюдават сравнително рядко при прием на HGH, са:

 

 • Синдром на карпалния тунел;
 • Нервни, мускулни или ставни болки;
 • Подуване на ръцете и краката от задържане на течности (оток);
 • Високи нива на холестерол;
 • Изтръпване на кожата;
 • Повишен риск от сърдечни заболявания и диабет;
 • Ракови тумори;
 • Уголемяване на ръцете, краката или чертите на лицето (акромегалия);
 • Промени в настроението;
 • Уголемяване на сърцето;
 • Ниска кръвна захар;
 • Увреждане на черния дроб;
 • Умора;
 • Уголемени гърди при мъже (гинекомастия).

 

Трениращите, които изпитват някои от симптомите или други проблеми, трябва да се свържат със своя лекар незабавно. Те могат да променят дозата, тъй като това може да бъде решаващо за отстраняване на симптомите. Информирайте се преди да закупите онлайн.

 

Внимание! Инжектиране на соматропин  не се препоръчва на хора, които имат: тумори; рак; сериозни заболявания; дихателни проблеми; множество травми. HGH може да повлияе на производството на инсулин в организма, така че хората с диабет трябва да следят внимателно нивата на кръвната си захар. Точно затова е важно да закупите продукта GH само след като сте сигурни, че той е подходящ за вас. В онлайн магазина на Anabolic.bg предлагаме фитнес добавки на ниски цени.

 

Купи Хормон на растежа (HGH) на добра цена от Anabolic.bg

 

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да купите Хормон на растежа (HGH) на добра цена. Работим само с висококачествени продукти с доказан произход. Оригинална опаковка с ясно посочен срок на годност, за да бъдете уверени в качеството.

 

Купи на ниски цени известните продукти Humatrope / Хуматроп, Genotropin / Генотропин, Evogene / Евоген, Somatropin / Соматропин. Лесна поръчка и бърза доставка. Възможност да поръчате онлайн, както и по телефона – за бърза поръчка. Купи сега.

 

 • Алфа GPC: 1 грам от този ноотропен за стимулиране на мозъка временно повишава нивата с 290%;
 • Мелатонин: Приемането на този стимулиращ съня хормон показва умерено повишаване на секрецията на растежен хормон. Дози от 100 микрограма до 10 милиграма са напълно безопасно;
 • GABA: Гама-аминобутирова киселина - съдържа се предимно в човешки мозък. Приемът на GABA може значително (макар и преходно) да повиши нивата;
 • Креатин: 20 грама от този естествен подобрител на физически упражнения повишава GH за няколко часа;
 • Глицинът е най-разпространената аминокиселина в колагена. Доказано е, че добавката повишава HGH при здрави индивиди;
 • Аргинин: Аминокиселината аргинин помага да се произвежда соматропин по време на сън.

Употребат на няколко добавки едновремнно води до по-добри резулатати.

Подреди по