Хормон на растежа (HGH)

Добре дошли в категория Хормона на Растежа (HGH) в Anabolic.bg, вашата дестинация за висококачествени анаболни стероиди, специално селектирани за любителите и професионалистите в сферата на фитнеса, силовите спортове и бодибилдинга.

В нашия онлайн магазин ще откриете внимателно подбрани HGH продукти, които са избрани с цел да помогнат на атлетите да постигнат максимални резултати в поставените от тях цели.

Предлагаме утвърдени марки като Humatrope, Genotropin, Evogene и Somatropin, всички от които са символ на върховно качество и надеждност.

Нашата мисия е да осигурим продукти, които не само подпомагат вашите тренировъчни цели, но и гарантират безопасност и лесна употреба.

Прочети още

Сред трениращите Хормонът на растежа е известен и под името Humatrope / Хуматроп, Genotropin / Генотропин, Evogene / Евоген, Somatropin / Соматропин. Можете да откриете тези фитнес добавки на отлични цени в онлайн магазина на Anabolic.bg

 

Особености на Хормон на растежа (HGH)

 

Хормонът на растежа (HGH), известен също като соматропин, е ключов компонент в света на бодибилдинга и фитнеса. Този пептиден хормон, произвеждан от хипофизната жлеза, играе важна роля в развитието и поддържането на мускулна маса, силата и общата физическа форма.

HGH не само стимулира растежа на костите и мускулите, но също така помага за регулиране на метаболизма на мазнините и въглехидратите в тялото.

Важно е да се отбележи, че приемът на HGH може да подпомогне значително вашия фитнес режим, особено ако е комбиниран с правилната тренировка и диета.

 

Ползи, действие/ефект при прием на Хормон на растежа (HGH)

 

Хормонът на растежа (HGH) предлага множество ползи, които са от съществено значение за бодибилдърите и фитнес ентусиастите:

 • Ускоряване на мускулния растеж: HGH стимулира растежа на мускулните клетки и увеличава мускулната маса, което е от ключово значение за постигане на фитнес цели.
 • Намаляване на телесните мазнини: Помага в изгарянето на излишните мазнини и подпомага постигането на по-дефинирана мускулатура.
 • Подобряване на възстановяването: Ускорява възстановителните процеси след интензивни тренировки, което намалява риска от наранявания и умора.
 • Укрепване на костите и ставите: Подобрява здравината на кости и стави, което е важно за предотвратяване на травми при тежки тренировки.
 • Повишаване на енергията и издръжливостта: Осигурява допълнителна енергия и издръжливост за по-дълги и интензивни тренировъчни сесии.

Тези ефекти могат да допринесат значително за вашите фитнес цели, като ви помогнат да постигнете максимални резултати от вашите тренировки.

 

Това са само част от положителните ефекти при прием на Хормона на растежа. Разгледайте категорията с HGH продукти в онлайн магазина на Anabolic.bg. Лесна онлайн поръчка и най-добри цени.

 

Цикъл с Хормон на растежа (HGH) – дозировка, прием и комбинации с добавки

 

В Anabolic.bg, ние разполагаме с разнообразие от продукти с хормон на растежа, които са идеални за вашите бодибилдинг и фитнес нужди:

 1. Humatrope / Хуматроп - Този продукт е известен със своята способност да ускорява растежа на мускулите и да подобрява общата физическа производителност. Подходящ е както за начинаещи, така и за напреднали атлети.

 2. Genotropin / Генотропин - Genotropin е изключително ефективен в подпомагането на мускулната маса и намаляването на телесните мазнини. Той е популярен избор сред бодибилдърите заради своите бързи и видими резултати.

 3. Evogene / Евоген - Evogene е известен със своята висока чистота и качество. Той помага за подобряване на мускулния тонус и енергийните нива, което го прави отличен избор за сериозни спортисти.

 4. Somatropin / Соматропин - Somatropin е мощен продукт, който подпомага както мускулния растеж, така и общата издръжливост. Той е особено подходящ за атлети, стремящи се към интензивни тренировъчни сесии.

Всеки от тези продукти е произведен с най-високи стандарти за качество и ефективност, за да ви помогне да достигнете до вашите фитнес цели по-бързо и безопасно.

 

Ниски цени и високо качество на Хормона на растежа от онлайн магазина на Anabolic.bg

 

Цикълът с всеки един от тези фитнес продукти и добавки трябва да се прави при изключително стриктен прием, дозировка и премерени комбинации. Освен това, след края на приема, трябва да се направи специална програма за изчистване на организма след прием. Най-добре се консултирайте със специалист, преди да започнете прием. Също, ако приемате инжекционен разтвор, не бийте инжекцията на едно и също място! Имате възможност да закупите продуктите онлайн от магазина на Anabolic.bg на отлични цени.

 

Прием, дозировка, цикъл: Всеки от продуктите изисква различна доза и индивидуална програма за прием. Някои билдери приемат Хуматроп по 3IU дневно, като гледат никога да не превишават дозировката от 8IU на ден. Според много спортуващи продължителността на цикъла може да бъде между 3-6 месеца, като не трябва да надвишава периода от половин година. При всички случаи, най-добре е да разполагате с курс за индивидуален прием и цикъл с комбинации, подходящи за вашите нужди.

 

 • Начинаещи: Обичайно се препоръчва начална доза от 2 до 4 IU на ден.
 • Напреднали: За опитни бодибилдъри, дозата може да се увеличи до 6-8 IU, разпределена през деня.
 • Цикли: Продължителността на типичен цикъл с HGH е от 3 до 6 месеца. Важно е да се следи тялото и да се правят почивки между циклите.
 • Комбинации с Добавки: Често HGH се комбинира с други добавки като Тестостерон или анаболни стероиди за по-добри резултати.

 

След като изградите програма за прием, можете да поръчате продукта онлайн на ниски цени от онлайн магазина на Anabolic.bg. Достъпни цени.

 

Комбинации: Някои спортисти увеличават с времето дозата, когато са уверени, че нямат проблеми със страничните ефекти и след консултация със специалист. Популярни са комбинациите с Тироксин и Ефедрин. Други комбинират с Тестостерон пропионат и Т3 (Трийодтиронин). Част от тези продукти можете да намерите на достъпни цени в Anabolic.bg. Купи фитнес добавки с високо качество!

 

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Хормон на растежа

 

Медицинските специалисти казват, че страничните ефекти при прием на Хормона на растежа не са срещани често, но все пак преди да закупите продукта от Anabolic.bg трябва да се информирате за опасностите. Възможните нежелани реакции, които се наблюдават сравнително рядко при прием на HGH, са:

 

 • Синдром на карпалния тунел;
 • Нервни, мускулни или ставни болки;
 • Подуване на ръцете и краката от задържане на течности (оток);
 • Високи нива на холестерол;
 • Изтръпване на кожата;
 • Повишен риск от сърдечни заболявания и диабет;
 • Ракови тумори;
 • Уголемяване на ръцете, краката или чертите на лицето (акромегалия);
 • Промени в настроението;
 • Уголемяване на сърцето;
 • Ниска кръвна захар;
 • Увреждане на черния дроб;
 • Умора;
 • Уголемени гърди при мъже (гинекомастия).

 

Трениращите, които изпитват някои от симптомите или други проблеми, трябва да се свържат със своя лекар незабавно. Те могат да променят дозата, тъй като това може да бъде решаващо за отстраняване на симптомите. Информирайте се преди да закупите онлайн.

 

Внимание! Инжектиране на соматропин  не се препоръчва на хора, които имат: тумори; рак; сериозни заболявания; дихателни проблеми; множество травми. HGH може да повлияе на производството на инсулин в организма, така че хората с диабет трябва да следят внимателно нивата на кръвната си захар. Точно затова е важно да закупите продукта GH само след като сте сигурни, че той е подходящ за вас. В онлайн магазина на Anabolic.bg предлагаме фитнес добавки на ниски цени.

 

Купи Хормон на растежа (HGH) на добра цена от Anabolic.bg

 

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да купите Хормон на растежа (HGH) на добра цена. Работим само с висококачествени продукти с доказан произход. Оригинална опаковка с ясно посочен срок на годност, за да бъдете уверени в качеството.

 

Купи на ниски цени известните продукти Humatrope / Хуматроп, Genotropin / Генотропин, Evogene / Евоген, Somatropin / Соматропин. Лесна поръчка и бърза доставка. Възможност да поръчате онлайн, както и по телефона – за бърза поръчка. Купи сега.

Подреди по