Хигетропин / Hygetropin 100 IU от Exact Pharma

300,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Марка: Exact Pharma
  • Име: Хигетропин (Hygetropin) 
  • Опаковка: 100 IU 
  • Категория: Хормон на растежа HGH 
  • Активно вещество: HGH (Соматропин, Соматотропин) – Хормон на растежа

Категория продукти “Хормон на растежа” от Anabolic.bg ви  предлага да закупите Хигетропин (Hygetropin) на добра и конкурентна цена. Високо качество и доказан произход с лесна поръчка!

 

Състав на Хигетропин (Hygetropin)

 

Хигетропин от Exact Pharma е невероятно силен продукт, който влияе на процесите по растежа и остаряването на тялото. Активната съставка в продукта е Соматропин (Соматотропин), известен още като HGH – Хормон на растежа. 

Хигетропин (Hygetropin) се използва като стимулант за растежа, който подобрява физическото състояние и топи мазнините. Смята се, че има анаболен ефект върху растежа на мускулите и затова се използва толкова много от спортуващи, бодибилдъри и фенове на фитнеса. Подобрява мускулатурата.

 

Прием на Хигетропин (Hygetropin) – Ефект и действие

 

Ефектът на Хигетропин е основан на синтетично произведения растежен хормон Соматотропин, който подтиква организма към регенерация и клетъчно размножаване. Този хормон води до растеж и помага ако имате хормонален дисбаланс. Някои дори смятат, че “подмладява” организма и съответно помага срещу стареене и съдейства за по-добро представяне в леглото. 

Приемът става с инжектиране, като дозите варират (от 4 до 15 IU) и се измерват индивидуално – според целите, състоянието на организма ви и други външни фактори. Правилният прием се прави след консултация със специалист и след изследване за нивата на Хормон на растежа в тялото ви. Така ще избегнете прием на прекомерно висока доза, гигантизъм, странични ефекти или други аномалии. Най-добре е инжектирането да става от някой друг спортист, който има опит, като често се избира зоната на корема. 


Смята се, че Хигетропин дава много добри резултати в спорта и във фитнеса, тъй като след тренировка стимулира клетъчния растеж и бързо възстановява мускулните тъкани. Популярно е да се приема в комбинация с други продукти – например с андрогени или с Тестостерон. Най-големият му ефект е, че подобрява обмяната на вещества в тялото и подобрява белтъчния синтез, което от своя страна дава положителен ефект върху физиката. Действието му е силно и се наблюдава още след първия прием. Благоприятства черният дроб и прави костите по-силни.

 

Странични ефекти при прием на Хигетропин (Hygetropin)

 

Приемът на Соматропин / Хигетропин е съпътстван от потенциална поява на странични ефекти, особено ако вземете по-голяма доза от препоръчителната – тогава може да възникне гинекомастия, проблеми със сърцето, диабет и други. Моля, посъветвайте се със специалист, преди да предприемете прием на Хигетропин (Hygetropin) или други фитнес препарати. Те могат да бъдат рискови, затова взимайте по-малки дози и следете дали не се появяват странични ефекти. Ако такива има, свържете се със специалист незабавно.

След като сте се информирали за продукта, можете да закупите Хигетропин на ниска цена от Anabolic.bg. Поръчай онлайн и купи без регистрация.

 

Купи Хигетропин на добра цена от Anabolic.bg

 

Онлайн магазинът на Anabolic.bg ви позволява да закупите продукти с хормон на растежа на разумна цена. Предлагаме ви Хигетропин (Hygetropin) от Exat Pharma на ниска цена – с възможност да закупите онлайн или да направите поръчка по телефона. Купи сега. Висококачествени продукти с доказан произход.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!