HGH Fragment (HGH-FRAG) - 1 амп. х 5мг

110,00 лв. 80,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

HGH-FRAG е специализиран фрагмент от човешкия растежен хормон, който е изключително фокусиран върху подобряването на метаболизма на мазнините. С негова помощ, фитнес ентузиасти могат да целят точно изгарянето на упоритите мазнини без да засягат инсулиновата чувствителност или IGF-1 нивата. Този пептид е идеален за индивиди търсещи да намалят телесните мазнини и да подобрят мускулния релеф​​.

Ефект и действие

  • Липолитичен ефект: Специално разработен за активиране на разграждането на мазнините чрез липолиза.
  • Мускулна хипертрофия: Подпомага увеличаването на мускулната маса, което е от съществено значение за постигането на мускулни придобивки.
  • Енергийна ефективност: Повишава енергийните нива, улеснявайки интензивни и продължителни тренировъчни сесии.
  • Костна плътност: Укрепва костите, което е важно за общата структурна подкрепа на тялото и намаляване на риска от фрактури.
  • Възстановяване: Ускорява процесите на мускулно възстановяване след физическо натоварване, което спомага за бързото връщане към тренировъчния процес.
  • Анти-катаболен ефект: Помага за защита на мускулите от разграждане при строги диети или интензивни тренировки, което е критично за запазването на мускулната маса.
  • Метаболитна регулация: Може да подобри метаболитната активност и да регулира кръвната захар, което е полезно за поддържане на здравословен метаболизъм.

Дозировка

За индивиди във фаза на изсичане, HGH-FRAG се прилага в дози от 200 mcg преди закуска и преди тренировка за оптимизиране на изгарянето на калории и предотвратяване на натрупването на мазнини. Повишаването на дозата до 250-300 mcg може да се обмисли в зависимост от индивидуалната реакция и тренировъчни цели. Трябва да се внимава за множествените дозировки, като се спазва интервал от поне 3 часа между тях, за да се избегнат стресиращи странични ефекти​​.

Странични ефекти

Въпреки че HGH-FRAG е считан за един от по-безопасните варианти на пептидни хормони, все пак могат да възникнат леки странични ефекти като подуване и зачервяване на мястото на инжектиране. Трябва да се внимава за появата на главоболие или стомашен дискомфорт, които са сред често срещаните реакции. Тези странични ефекти обикновено са преходни и могат да бъдат контролирани с правилното управление на дозировката​​.

Съхранение

Както всички пептиди, HGH-FRAG трябва да се съхранява на хладно място, обикновено в хладилник, след като е реконституиран с бактериостатична вода, за да се запази неговата ефективност.

Закупуване и качество:

Изборът на доказан и надежден доставчик е от съществено значение за гарантиране на качеството на продукта HGH-FRAG, особено тъй като се изисква спазването на строги стандарти за чистота и ефективност.

Ние от Anabolic.bg сме свършили трудната работа за вас, намерили сме най-висококачествените продукти, които може да закупите тук, от нас.

HGH-FRAG представлява ценен инструмент за тези, които се стремят към подобрение на фитнес постиженията, особено за намаляване на телесните мазнини и увеличаване на мускулната маса. Разбирателството за правилната дозировка и потенциалните странични ефекти е от съществено значение за постигането на желаните резултати без отрицателни въздействия върху здравето.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!