Hexatural Turinabol Negen

77,00 лв.
  • Марка: Negen
+ -
Купи
Моля, изберете:

Hexatural Turinabol

Hexatural Negen (100таб x 10мг) е Туринабол, с високо качество на страхотна цена! Turinabol Negen е много силен анабол, близък до Метана, но по мек/лек от него и не ароматизира. Туринабол е по-подходящ за качване на чиста мускулна маса и сила! Turinaбol Negen е търговското наименование на Hexatural е орален препарат с активно вещество 4-Chlorodehydromethyltestosterone, известно още като Туринабол, а също и като T-Bol. Съединение, което има силна анаболна и слабо андрогенна активност. Туринабол е нещо средно между Метан и Анавар. Туринабол не се преобразува в естроген, не причинява нежелани реакции като задържане на вода, гинекомастия и високо кръвно налягане. Препарата не е стероид с който можете да качите драстично, като с някой други силно андрогенни анаболи. Той увеличава физическата издръжливост,изгражда чиста мускулна маса и повишава силата. Туринабол е един от най-използваните продукти сред състезателите в различни спортове.

Hexatural Negen

Спортистите могат да очакват високи резултати, без риск от подуване на корема, гинекомастия и други странични ефекти свързани с естрогена. Бърз разтеж с Туринабол няма да забележите поради липса на андрогенна активност характерна за повечето стероиди, но се очаква качествено покачване на мускулна маса. Hexatural Negen действа много-добре в цикъл за релеф, когато желаете да се запази мускулната маса и да се премахнат мускулните мазнини. Макар че Туринабол се използва предимно в цикъл за релеф и цикъл за чиста мускулна маса. Може да се комбинира със силно андрогени като Тестостерон и други.

Прием и дозировка на Hexatural

Hexatural Negen се препоръчва да се приема по 50-80 мг. на ден. Ако дозата е по висока от 50 мг. дневно, е добре да се раздели на няколко приема за деня. Туринабол много-рядко се приема самостоятелно и често се комбинира с различни анаболни стероиди като Тестостерон (пропионат,енантат) и много други. В зависимост от целите които са поставени се комбинира! За жени, приема не бива да надвишава 10 мг. Препаратът е 17-алфа алкиден анаболен стероид и големи дози могат да повишат ензимите е черният дроб. Препарата не потиска силно собственото производство на тестостерон и ако се приема самостоятелно в нормални дози и нормален период, не е необходимо след тестостеронова терапия на организма.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!