Hexabol (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) – 10 амп. х 76 мг.

130,00 лв. 105,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Hexabol– 10 амп. х 76 мг. представлява бавно дейсваща версия на най-силният Анаболен Стероид – Тренболон.

Trenbolone съдържа Тренболон Хексахидробензилкарбонат и притежава изключително мощен анаболен и андрогенен стероид – 5 пъти по-силен от този на Тестостероните .

Странични ефекти

Hexabol параболана не ароматизира, като по този начин появата на странични ефекти свързани с високи нива на естрогена е невъзможна. Това прави Parabolic / Параболан еднакво подходящ за употреба, както в цикли за маса, така и в цикли за релеф, зависи с какво се комбинира и какви са целите на спортиста.

Използван в цикъл за маса, Parabolic / Параболан ще Ви даде мускулна маса и сила, както никой друг Анаболен Стероид, а в цикъл за релеф – силно-изглеждаща физика, с плътни, твърди и венозни мускули.

Hexahydrobenzylcarbonate има и способността активно да изгаря мазнини, което го прави още по-подходящ за употреба в цикли за релеф.

С какво може да се комбинира?

Trenbolone се комбинира отлично с всяк форма на Тестостерон, както и с всеки друг Стероид, като употребата му не се препоръчва единствено паралелно с Дека Дураболин, поради сходната им природа.

Дозата в която трябва да се употребява Parabolic / Параболан стандартно е между 152 – 228 мг./седмично или от 2 до 3 инжектирания. Не се препоръчва за употреба от жени!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!