HCG 7000 (Хорион гонадотропин) - 1 амп. х 7000 iu - MAXLab

60,00 лв. 40,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хорион гонадотропин (HCG) е хормон, който имитира действието на лутеинизиращия хормон (LH), стимулирайки производството на тестостерон в тялото.

Той се използва за лечение на хипогонадизъм и може да увеличи нивата на тестостерон с до 60% при хора, страдащи от това състояние​​.

Във фитнес контекста, повишените нива на тестостерон могат да допринесат за увеличаване на мускулната маса, намаляване на телесните мазнини и подобряване на общата физическа производителност.

  • Увеличава тестостерона: HCG стимулира производството на тестостерон, което е ключово за мускулен растеж и възстановяване.
  • Подпомага възстановяването: След интензивни тренировки, HCG може да помогне за възстановяването на естествените нива на тестостерон.
  • Подобрява физическата производителност: Повишените нива на тестостерон могат да подобрят силата и издръжливостта.
  • Намалява телесните мазнини: Високите нива на тестостерон са свързани с намаляване на телесната мазнина и увеличаване на мускулната маса.
  • Подобрява либидото: Макар и не пряко свързан с фитнес постиженията, увеличеното либидо е позитивен страничен ефект на повишаване на тестостерона.

Употреба и дозировка

Дозировката на HCG трябва да бъде персонализирана и съобразена с индивидуалните нужди.

Във фитнес сферата, HCG се използва за поддържане на нормални нива на тестостерон по време или след цикли на анаболни стероиди.

Началната доза обикновено е около 2000 до 3000 IU на седмица, като може да се коригира в зависимост от реакцията на тялото и целите на атлета. Важно е да се следи за правилното прилагане и потенциалните странични ефекти при увеличаване на дозата.

Възможни странични ефекти

При употребата на HCG е важно да се внимава за възможните странични ефекти, които могат да включват болка в областта на инжектиране, промени в естрогенните нива и общо неразположение.

Редовното наблюдение и корекция на дозировката могат да помогнат за минимизиране на тези рискове.

Съхранение

За да се запази ефикасността на HCG, е изключително важно той да се съхранява при правилни условия. Това обикновено означава на хладно място, като хладилник, и да се използва в рамките на срока на годност, указан от производителя.

Защо да купите от нас?

При покупката на HCG, потребителите трябва да търсят продукти от високо качество, които са тествани и одобрени за употреба. Надеждните доставчици ще предоставят подробна информация за произхода и тестовете на своите продукти, както и сертификати за качество.

Ние от Anabolic.bg сме се погрижили за това. Избрали сме възможно най-качествения продукт на пазара, за да не се налага да рискувате със здравето си!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!