Halotestin (Fluoxymesterone) – 100 табл. х 5 мг.

95,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Halotestin (fluoxymesterone) – 100 табл. Х 5 мг. е модифицирана форма на тестостерон

Той се различава с:

  1. добавяне на метилова група при въглеродния 17-алфа атом, който помага за защитата на хормона при орално приложение, при спортист;
  2. въвеждане на флуоро-група при въглеродния 9 (а) атом;
  3. прикрепване на хидроксилна група при 11 (бета) въглеродния атом , който инхибира ароматизацията на стероида. Последните две модификации значително повишават андрогенната и относителната му биологична активност в сравнение с останалите представители на тази група (17-алфа метилтестостерони).

Прочети още за "Testo E (Тестостерон Енант)"

Странични ефекти (хепатотоксичност)

Halotestin (флуоксиместерон) е 17-алфа алкилирано съединение. Тази промяна предпазва лекарството в черния дроб, което позволява много висок процент навлизане на препарата в кръвния поток след перорално приложение. 17-алфа алкилирани анаболни / андрогенни стероиди могат да бъдат хепатотоксични. Продължителен прием или прием на големи дози може да доведе до увреждане на черния дроб. В редки случаи може да се развие животозастрашаваща чернодробна дисфункция. Препоръчително е периодично посещение лекар по време на всеки цикъл за проследяване на чернодробните ензими. Приемът на 17-алфа алкилирани стероиди обикновено се ограничава до 5-8 седмици в опит да се избегне възпаление на черния дроб.

Проучвания съобщават, че с приема на 20 мг флуоксиместерон от 9 мъже доброволци за две седмици се забелязва, че при повечето пациенти (6 от 9) има анормално показание на маркера на чернодробен стрес, изразено чрез задържането на бромосулфалейн. Използването на добавка за детоксикация на черния дроб като liv-52 или есенциале форте се препоръчва по време на приема на всякакви хепатотоксични анаболни / андрогенни стероиди.

Приложение (мъже)

За целите на културизма и спорта ефективна перорална дневна доза, приемана от много атлети варира от 10-40 мг. Приемът е в цикли с продължителност не повече от 6-8 седмици, за да сведе до минимум хепатотоксичността. Обикновено този период е достатъчен, за да се отчете значително увеличаване на мускулната сила, придружено от слабо до незначително увеличаване на чистата мускулна маса.

Halotestin (флуоксиместерон/fluoxymesterone) често е използван в силовите спортове като борба, бокс, вдигане на тежести, поради факта, че придобитата сила вселдствие приема на този анаболен стероид, не е придружена с увеличение на телесното тегло. Флуоксиместерон също често се използва в подготовка за състезания по културизъм. Когато състезателят е с приемливо нисък процент телесни мазнини, силното ниво на андроген (в отсъствие на прекален естроген) може да изработи изключително твърд и релефен изглед на мускулите. Промяната в съотношението на андроген / естроген допълнително изглежда води до състояние. Така тялото може да е склонно да изгаря излишните мазнини и да се предотвратява новото им складиране. „втвърдяващият“ ефект на флуоксиместерон донякъде се сравнява с този от употребата на тренболон, въпреки че не предлага същото ниво на печалба откъм маса.

Комбиниране на halotestin

В циклите за орелефяване по-мекият анаболен стероид като DECA-DURABOLIN (НАНДРОЛОНОВ ДЕКАНОАТ) Или equipoise (болденон ундециленат) обикновено се комбинират отлично с halotestin. Това осигурява много добър анаболен ефект без прекомерно натрупване на естроген. Може би комбинирането primobolan-depot е по-добър избор,. С такава комбинация не съществува натрупване на естроген и също никакви притеснения от задържане на вода и мазнини в мускулите.

По отношение на масата halotestin (флуоксиместерон/fluoxymesterone) може да се редува с инжекционен ТЕСТОСТЕРОН. Микс от 300 мг на седмица тестостерон енантат и 20-30 мг дневно halotestin, често предоставя изключителнo увеличаване на силата и чистата мускулна маса. По-високо ниво на андрогенни странични ефекти обикновено съпътства такава комбинация. Това е така, защото и двете съединения проявяват силнa андрогенна активност в тялото на спортиста.

Приложение (жени)

Halotestin (флуоксиместерон/fluoxymesterone) не се препоръчва за употреба от жени за целите на спорта. Причината е силният му  андрогенен характер и тенденция към изразяване на вирилизиращи странични ефекти.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!