GHRP-6 хексапептид - 1 амп. х 10мг - MAXLab

110,00 лв. 80,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

GHRP-6 е синтетичен хексапептид, който има за цел да стимулира предната част на хипофизата за увеличено отделяне на растежен хормон. Популярен е сред фитнес общността поради свойствата си да подпомага изграждането на мускулна маса, намаляването на телесната мазнина и ускоряването на процеса на възстановяване след интензивни тренировки.

Прилагането на GHRP-6 може да допринесе за постигането на по-добри резултати във фитнеса чрез подобряване на общото физическо състояние. Този пептид е разработен с особено внимание към нуждите на активните спортисти, търсещи естествени методи за подобряване на своите спортни постижения.

GHRP-6 е предмет на множество изследвания, които потвърждават неговите положителни влияния върху тялото. Ефективността му в спортната област прави GHRP-6 ценен инструмент в арсенала на всеки сериозно занимаващ се с фитнес и културизъм.

Действие

 • Стимулира отделянето на растежен хормон от хипофизата.
 • Увеличава мускулната маса.
 • Намалява телесните мазнини.
 • Скъсява времето за възстановяване след тренировки.
 • Стимулира чувството на глад, което може да помогне при увеличаване на калорийния прием.
 • Предлага антиейджинг ползи свързани с растежния хормон.

Ефект и ползи

Ползите от GHRP-6 включват ускорено изграждане на мускулите и ефективно изгаряне на мазнините, което е изключително важно за постигане на оптимални фитнес резултати.

Увеличаването на растежния хормон в тялото допринася за подобряване на общото физическо състояние и поддържането на младежки външен вид.

Способността на GHRP-6 да подобрява възстановяването след тренировка позволява на спортистите да тренират по-интензивно и често. Допълнителните антиейджинг свойства подпомагат общото благосъстояние и могат да имат положително въздействие върху качеството на живота.

Ускореното възстановяване и подобрената мускулна функция са ключови за устойчивото увеличение на физическата активност и постиженията. GHRP-6 може да бъде идеален за тези, които искат да увеличат своята производителност и да видят видими резултати от своята тренировъчна програма.

Прием

GHRP-6 се предоставя в удобна форма на готова ампула, което улеснява процедурата на прилагане и изключва необходимостта от предварително смесване. Ампулите са предназначени за директна употреба, което гарантира точността на дозировката и оптимизира удобството за потребителя.

 • Проверете етикета на ампулата за концентрацията на GHRP-6, за да определите обема на разтвора, който трябва да инжектирате. Ако ампулата съдържа 10 мг GHRP-6, ще трябва да изчислите правилната доза въз основа на препоръчаните микрограми за вашата цел.
 • Ампулата с GHRP-6 трябва да се инжектира след като сте добавили бактериостатична вода, ако това е необходимо. Ако разтворът вече е смесен в ампулата, пропуснете тази стъпка.

Метод на прием:

 • Инжекцията може да се прилага субкутанно, което означава инжектиране под кожата, обикновено в областта на корема, бедрото или горната част на ръката.
 • Инжекцията може също да се прилага интрамускулно, което е директно в мускулната тъкан, като често избрани места са бедрата или долната част на гърба.

Стъпки:

 • Преди да извършите инжекцията, почистете областта на кожата с алкохолен тампон, за да намалите риска от инфекция.
 • Използвайте нова, стерилна игла и спринцовка за всяка инжекция, за да се гарантира безопасността.
 • Прилагайте инжекцията бавно и стабилно, за да се избегне дискомфорт или болка.
 • След инжектиране, ако има кървене, натиснете леко със стерилен тампон.
 • Ако ампулата не е използвана изцяло, съхранявайте останалото количество в хладилника, спазвайки указанията за съхранение.

Моля, уверете се, че сте се консултирали с медицински специалист преди да започнете всякакъв вид самостоятелно лечение с GHRP-6, тъй като е важно да се спазват правилните процедури и дозировки за вашата безопасност и здраве.

Дозировка

Тъй като подходящата дозировка може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и цели, специфична таблица с дозировки не може да бъде предоставена тук. За точни указания, трябва да се консултирате с медицински специалист.

Съхранение

Смесеният с бактериостатична вода GHRP-6 трябва да се съхранява в хладилник. Потентността на продукта се запазва за период до четири седмици след смесването. Важно е да се избягва пряка светлина и висока температура при съхранение. Неправилното съхранение може да намали ефективността на продукта и да повлияе на резултатите от приема.

Възможни странични ефекти

Въпреки ползите, употребата на GHRP-6 може да води до странични ефекти, включително повишена чувствителност на допир, гадене, болки в костите и изтръпване или онемяване на кожата. Важно е потребителите да са наясно с тези рискове и да наблюдават тялото си за признаци на нежелани реакции. При поява на странични ефекти, консултация с лекар е задължителна.

Производител

MAXLab е компанията, която стои зад производството на GHRP-6, като се ангажира с доставката на качествени пептидни продукти за научни цели. Строгите стандарти на MAXLab осигуряват, че техните продукти отговарят на нуждите на изследователската общност. Производственият процес е съобразен с най-високите норми за качество и ефикасност. MAXLab продължава да поддържа репутацията си на надежден и иновативен производител в областта на пептидите.

Защо да купите от нас?

При покупката на GHRP-6, потребителите трябва да търсят продукти от високо качество, които са тествани и одобрени за употреба. Надеждните доставчици ще предоставят подробна информация за произхода и тестовете на своите продукти, както и сертификати за качество.

Ние от Anabolic.bg сме се погрижили за това. Избрали сме възможно най-качествения продукт на пазара, за да не се налага да рискувате със здравето си!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!