GHRP-2 - 1 амп. х 10 мг - Пептид - MAXLab

90,00 лв. 80,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

GHRP-2 е пептид, който стимулира освобождаването на растежен хормон, което може да бъде от особена полза за хората, стремящи се към оптимизиране на тяхната физическа форма и увеличаване на мускулната сила и маса. Той имитира действието на естествения хормон грелин, който е известен със своята роля в регулирането на апетита и метаболизма.

Ефекти на GHRP-2 пептид

  • Усилване на мускулния растеж: Чрез стимулирането на растежен хормон, GHRP-2 помага за ускоряване на възстановяването на мускулите след тренировка и подобрява синтеза на протеини.
  • Намаляване на мазнините: Активизирането на процеса на липолиза спомага за по-ефективното изгаряне на коремни мазнини, което води до подобрена мускулна дефиниция.
  • Увеличаване на енергията: Подобряването на метаболитните функции може да доведе до по-високи енергийни нива, което е съществено за интензивни тренировки.
  • Подобряване на здравината на костите и ставите: Това е особено важно за тези, които участват в тежко физическо натоварване и искат да намалят риска от наранявания.

Употреба и дозировка на пептида

При използването на GHRP-2 за подобряване на фитнес постиженията, е важно да се спазва стриктна дозировка и режим, като се има предвид, че продуктът се предлага за изследователски цели и не е одобрен за човешка употреба. За точна дозировка и приложение трябва да се консултирате с медицински специалист.

Примерен прием: GHRP-2 обикновено се прилага чрез подкожни инжекции с дозировка между 150mcg и 300mcg, като се взема 1-3 пъти на ден. Атлетите и културистите могат да предпочитат по-високия край на диапазона на дозировка, 300mcg или повече, за да подкрепят увеличаването на мускулната маса и подобрената спортна производителност. Препоръчително е да се започне с по-ниска доза, за да се оцени толерантността и постепенно да се регулира според нуждите​​.

Възможни странични ефекти

Потребителите трябва да бъдат наясно с потенциални странични ефекти като повишен апетит, задържане на вода и възможност за умора. Винаги е препоръчително да се започне с по-ниска доза и да се наблюдава реакцията на тялото.

Взаимодействие с други добавки: Споменава се за подобрени резултати, когато GHRP-2 се комбинира с други пептиди като Ipamorelin, TB-500 и Sermorelin. Въпреки това, конкретни взаимодействия с други добавки или лекарства не са детайлизирани, и би било разумно да се потърси съвет от здравен специалист за персонализирана информация​​.

Съхранение

След реконституция с бактериостатична вода, флаконът обикновено се съхранява в хладилник. Пептидите трябва да останат стабилни за предварително определено време преди употреба. Осигуряването, че спринцовката и флаконът са стерилни, е от съществено значение за безопасно приложение​

Закупуване и качество

Търсенето на висококачествен продукт от доверени доставчици е от съществено значение. Проверката на сертификатите за анализ и клиентски отзиви може да осигури по-голяма увереност в чистотата и ефикасността на продукта.

Ние от Anabolic.bg сме направили всичко това за вас и ви предлагаме възможно най-добрият продукт с проверено качество.

GHRP-2 може да представлява ценен пептид за хора, които искат да подобрят своите фитнес постижения, но това трябва да става под строгия надзор на специалисти и в рамките на правните регулации. Неговите потенциални ползи трябва да се балансират с разбирането на рисковете и отговорността към собственото здраве.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!