EVOGENE 100 IU Хормон на растежа (ALLEY)

450,00 лв. 380,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Новата технологична разработка за Evogene Alley на производителя е за синтезиране на хормон на разтежа, който е с много по-силен от до сега предлаганата форма на хормон. Основните предимства при новото производство са следните:

  • 1 Чрез старата технология най-голямата чистота, която можеше да се достигне беше под 92%, което означава около 8% примесна субстанция, които не могажеха да бъдат отстранени до край. С новия метод на синтез се достига до невероятните 99,5% чистота на HGH.
  • 2 Молекулата на HGH е по-синтезирана. В резултат на това може да се съхранява за много по-дълго време без да се разпадне и съответно да стане негоден за употреба.
  • 3 Новата технология прави хормона с много по-голям коефициент на полезно действие в организма спрямо стария. Той е по-активен. Което означава, че 1 единица от Евоген ще е много по ефективна от 1 единица от друг растежен хормон произвеждан до момента.
  • 4 Новата технология от Alley не предизвиква имунна реакция на организма. Човешкото тяло не формира и произвежда антитела след 6-8 месеца употреба което е страхотно. Такъв е случаят със предходната технология. Така че с този хормон не е необходимо да се взема по-голямо количество, само за да има едни и същи резултати от приемат му.

Евоген 100 IU от Alley е синтетичен растежен хормон, произведен чрез рекомбинирана DNA, и е идентичен с естествено произвеждания в човешкият организам растежен хормон Соматропин. Съдържа 190 важни за човешкия организъм аминокиселини и представлява полипептиден протеин нужен на много хора. В последните години нарасна популярността и търсенето на растежния хормон като средство за терапия на причинени от възрастта процеси при всеки нормален човек. В този смисъл се приема от  много хора като ключ към забавяне на остаряването и рязкото освежаване на тялото.

 

Действие на хормона

 

Отговаря за растежа на костите както и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото,съответно при приемат на HGH те стават доста по бързо. Той се отделя от предния дял на аденохипофиза. Много е важно е да се знае, че освободеният растежен хормон сам по себе си няма директно действие, а стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор на тялото. Ефектът му се изразява в повишаване на метаболизма и особено на белтъчния синтез става по ефикасен и бърз.

 

Дозировка и прием

 

Препоръчителната доза Хормонт от  Alley е от 3 IU до 6 IU на ден. Хормона на растежа може да се приема постоянно без почивка. Но е препорачително да го приемате за не повече от 6 месеца, последвано от около 6 месеца почивка.

 

Комбинации със хормон : Растежният хормон е препоръчително да се комбинира с Тестостерон пропионат Винстрол както орален така и инжекционен вариант  и много други анаболни стероиди.

 Evogene Alley 100 IU в комбинация с анаболи е в пъти по-силен и ефективен.

 

( Онлайн магаизн за анаболни стероиди Anabolic.bg предлага още продукти от същата категория. Разгледайте другите продукти от категория "Хормон на растежа" тук )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!