Etastanol Negen (Станозолол) - Стромба 100 таблетки х 10 мг

60,00 лв. 52,00 лв.
  • Марка: Negen
+ -
Купи
Моля, изберете:

Etastanol Negen е орален Станозолол на таблетки

Познат при спортистите като Стромба.

Etastanol Negen е качествен продукт използван от двата пола спортисти за релеф или за качване на чиста качествена мускулна маса.

Etastanol Negen е наименованието на стероиден препарат с активно вещество Станозолол, известен още като Винстрол на таблетки.

Етастанол Неген е висококачествена орална форма на известният Winstrol. Стромба се приема от атлети в почти всички спортове за релефна мускулатура (изгаряне/намаляване на подкожните мазнини) или изграждане на чиста мускулна маса и покачване на сила и издражливост. Станозолола е силно анаболен, но слабо андрогеннен препарат с мек характер което го прави много подходящ дори и за жени без това да има риск от странични ефекти след приема му.

Стромба Неген има силно анаболно и стероидно действие, повишава задържането на азот,ускорява синтеза на протеин и минерали в мускула, но почти не задържа вода. При приема на стромба не се наблюдават странични ефекти свързани с естрогена в тялото, Станозолола не ароматизира (не се преобразува в естроген). Поради слабата си андрогенна активност със него не може да се очакват драстични промени в размера на мускулите. Високите резултати се наблюдават в силата,качването на чиста мускулна маса и изгаряне на подкожните мазнини.

Станозолол Неген може да се комбинира както с други анаболни стероиди така и самостоятелно в зависимост от целите на хората които го приемат. Станозолол приеман от жени в нормални/минимални дози дава много добър ефект. Странични ефекти като вирилизация не се наблюдават.

Дозировка и прием на Etastanol Negen

Нормалната доза е между 30-40 мг. дневно,приема се за не повече от 7-8 седмици. При жените дневната доза не трябва да превишава 10 мг.

Препоръчвани стероиди за комбиниране в цикъл за изчистване на подкожни мазнини и релеф:

Подходящи анаболи за комбинация в цикъл за покачване на чиста мускулна маса:

 ( Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!