Dura Test / Testosterone Cypionate – 10 амп. х 200 мг.

75,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание на продукта

Тестостерон Ципионат на Omega Meds с търговско наименование DURATEST е много сходен с Тестостерон Енантат. Полуживота и времето, което са в организма са различни, но като действие и странични ефекти са почти идентични. Инжектирането е малко по-често с Енантат защото той е бавен тестостерон. Тестостерона като цяло е наи-използвания от всички стероиди, когато стане дума за покачване на мускулна маса при атлетите . Работи безотказно в комбинация с други препарати, а и самостоятелно се преставя отлично.
Тестостерон ципионатът  е бавно действащ инжекционен естер на основния мъжки андроген – тестостеронът. Тестостеронът също така е главният анаболен хормон при мъжете, служещ и за база на сравнение, с която са съпоставяни останалите анаболни стероиди. Като всички инжекционни форми на тестостерона, тестостерон ципионатът е много-ценен от спортистите заради своите способности да повишава значителното нарастване на мускулна маса, сила и обен. Интересно е да се отбележи, че макар след тестостероновите медикаменти за инжектиране да са открили или измислени много други стероидни препарати, сред атлетите тестостероновите продукти продължават да се считат за най-добрите агенти за покачване на мускулна маса и сила.

Действие на Testosterone Cypionate

Както в повечето тестостеронови препарати, така и този е добавен естер за да забави скоростта с която стероида се освобождава от организма. Тестостерон ципионат има много бавно действие в сравнение с пропионат и не изисква толкова често инжектиране, което го прави по предпочитан в цикъл за покачване на много мускулна маса.

DURATEST на Омега е мощен анаболен стероид, способен да предизвика бързо покачване на мускулната маса  и сила.

Тестостеронът бързо ароматизира в тялото до естроген под въздействието на ензима ароматаза. Повишените нива на естрогена могат да предизвикат задържане на вода (при големи количества), повишено отлагане на мазнини и гинекомастия пак при (големи количества). Тестостеронът обаче се смята за умерен откъм естрогенни странични ефекти стероид и антиестроген като Хломифен цитрата или Тамоксифен цитрата ще е достатъчен за ограничаване на естрогенните странични ефекти в тялото на всеки атлет.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!