Drostanolone Propionate / Мастерон na Pharm-Tec 10амп х 100мг/мл

97,00 лв. 80,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Drostanolone Propionate или Мастерон на Pharm-Tec 10амп. по 100мг

Мастерон на Pharm-Tec е с активно вещество Дростанолон Пропионат 100мг във всеки милилитър. Мастерон е лек анаболен стероид с високи анаболни и слаби андрогенни свойства.

Мастерон на производителя Pharm-Tec се използва в цикли за чиста мускулна маса, плътност и релеф на мускула. Любим препарат на бодибилдърите и много други спортисти преди състезание, тъй като придава плътен и нацепен вид на мускулатурата. Мастерон е известен и с това, че има свойството да подтиска естрогена в тялото. Това уникално свойство го прави изключително подходящ за хора, които са чувствителни към естроген, който е в повече на голяма част от анаболните стероиди.

Drostanolone Propionate на Pharm-Tec повишава чистата мускулна маса, силата, плътността и релефа на мускула. Освен това, ако се използват нормални дози не предизвиква никакви странични ефекти и действия. Единственият минус е късият му полуживот, което налага честото му инжектиране на препарата.

Мастерон на Pharm-Tec използва за период от 6-10 седмици, като обичайната му доза е 300-400мг седмично. Комбинира се с Тестостерон Пропионат, Тренболон, Стромба, Туринабол или Анавар.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!