Drostanolone/Дростанолон / Мастерон на BIOTECH LABS

78,00 лв.
  • Марка: Biotech Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Главна Информация

Марка: BIOTECH LABS, CHINA
Име: Дростанолон / Мастерон
Категория: анаболен / андрогенен стероид на таблетки
Съдържание:кутия 100таб./25мг.

анаболни свойства: силни
андрогенни свойства: силни


Дозировка и прием
от 1 до 2 таблетки дневно

 

акне: Не
водна задръжка: Не
високо кръвно налягане: Не
чернодробна токсичност: Не
Ароматизация: Не
Гинекомастия: Не
Понижена HPTA Функция: Да


Обща информация за Дростанолон/Masteron:

Drostanolon на Биотеч Лабс представлява таблетната форма на Дростанолон пропионат, по-известен като Мастерон на белгийскaта фирма Sarva Syntex, която го произвежда до 1997г.

Действие: Дростанолон е синтетично производно на дихидротестостерона (DHT). При него основата на DHT e модифицирана с 2-метил група, така че да се увеличат анаболните му свойства. Дростанолонът е чист андроген и не ароматизира, т.е. не се превръща в естрогенни структури. По-нови изследвания показват, че активното вещество дростанолон-типично за андроген-препятства способността на мастните клетки да складират липиди (мазнини). Така той намалява ефективно подкожната мастна тъкан. Попаднал в кръвообръщението, този продукт освобождава активен дростанолон, чийто полуживот е около 2 дни след приема.

Дростанолон е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф. Основното му свойство е, че придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. Предимството на Дростанолон е, че не ароматизира дори в големи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex.
Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и в стероиден цикъл, когато се избягва водна задръжка.

 

Дозировка и стероидни схеми: За нуждите на бодибилдинга се използват дози от 1 до 2 таблетки дневно, в зависимост от теглото и от общото състояние на спортуващия. Цикълът може да продължи от 8 до 12 седмици при седмичен прием от 100мг. или 4 таблетки без значителни андрогенни странични ефекти.
Тези дози и продължителност са достатъчни за значително натрупване на чиста мускулна маса и увеличаване на ефективната сила.

За увеличаване на ефекта Дростанолон пропионат често се комбинира с други стероиди, като най-предпочитани са инжекционни стероиди като Дека-Дураболина (Нандролон деканоат) или Болденон (Boldenone undecylenate), които увеличават както прираста на мускулна маса, така и изчистването на водата. Комбинацията
има по-малко естрогенни странични ефекти, отколкото при самостоятелното използване на стероидите.

В тренировъчните цикли за релеф обаче, Дростанолон най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди като Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate), Параболан (Trenbolone) или Анавар (Oxandrolone), които допринасят за запазването на натрупаната мускулна маса. Те тушират катаболния ефект като едновременно с това увеличават топенето на мазнините. 

Странични действия: Подобно на останалите анаболни стероиди, дростанолонът подтиска естественото производство на тестостерон. Aко не се приема паралелно със стимулиращи тестостероновата секреция препарати, нормалното производство на основния мъжки полов хормон се възстановява в рамките
на 1 до 4 месеца след края на цикъла. Гинекомастията е изключена като страничен ефект, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!