Drolasten/Methyl-drostanolone/Мастерон таблетки

92,00 лв.
  • Марка: Negen
+ -
Купи
Моля, изберете:

Drolasten Negen е висококачествен Мастерон на таблетки с високо активно вещество metyl-drostanolone

Drolasten на хапчета е подобен на инжекционния Мастерон.Подходящ е за качване на чиста мускулна маса и подобряване на мускулният релеф,без риск от странични ефекти при приемат му.

Drolasten Negen е висококачествен Мастерон на таблетки,орална версия на инжекционният Мастерон.Различното между тях е ,че Мастерон таблетки е 17-алфа алкилиран, за да може да се предпази веществото при преминаването му през кръвта и черния дроб.Поради което, мастерон хапчета -така те се водят по-токсични. Въпреки това, той е прекрасна алтернатива за хора които не харесват/понасят честото инжектиране.

Мастерон, подобно на инжекционният препарат, се използва предимно за релеф. Когато количеството мазнини на спортиста вече е ниско, се наблюдава невероятен релеф. Тогава Drolasten показва своите силни качества - увеличава топенето на мазнини и плътността на мускулите.

Drolasten на хапчета има висок анаболен ефект и е слабо андрогенен.Мастерон не ароматизира и не може да се преобразува в естроген, не задържа вода и не причинява подпухване.той е от малкото анаболни стероиди, който дори проявяват антиестрогенни активности.

Поради доброто анаболно съотношение, хапчетата мастерон, често се изполвзат в комбинация с тежки андрогени в цикъл за чиста мускилна маса,като тестостерон и др.

Добрата доза за мъже е в интервала от 20-60 мг дневно, приемана за не повече от 7-9 седмици. С тази дозировка се очаква високо покачване на силата + загуба на телесни мазнини. Дневната доза, е добре да се раздели на два равни приема през деня, единият сутрин преди или след хранене, вторият вечер преди хранене. Ако дроластен не е единственият препарат в цикъла намалете дозата на 10-30 мг дневно.

Мастерон на таблетки се използва и от жени, при тях дневната доза не бива да надвишава 10 мг. Оптимално ефективна доза за жени е 5 мг на ден, в продължителност не повече от 3-6 седмици, за да се сведе до минимум възможността за вирилизация. 

С приема на Мастерон, странични ефекти не се наблюдават както при някои анаболни стероиди.Той не позволява ароматизация,а дори има свойства да намали естрогена.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!