Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

28 септември 2018
Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Представяме ви примерен анаболен цикъл за начинаещи с Метан (Дианабол) и Винстрол – течен вариант на Стромба. Класически метод за качване на мускулна маса.

 

Моля, имайте предвид, че посоченият анаболен цикъл за начинаещи е САМО ПРИМЕРЕН и е основан на информацията, споделена в интернет от трениращите – във форуми, социални мрежи и сайтове за бодибилдинг. Преди да започнете анаболен цикъл е редно да се консултирате със специалист, който да ви изготви ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА. В противен случай рискувате здравето си. 

 

Споделяме с вас примерен анаболен цикъл с Дианабол и Винстрол, като е редно да се информирате предварително и за двата продукта, състава им, потенциалните странични ефекти. Моля, обърнете внимание и на секциите, които обясняват какви ефекти / действие да очаквате – така ще имате максимално реалистична представа след края на цикъла и ще проверите дали резултатите отговарят на очакванията ви.

 

Очакван ефект от анаболен цикъл с Метан и Стромба

 

Цикълът Dianabol + Winstrol е много популярен сред всеки млад и начинаещ спортист. Това е една от първите програми, с която спортуващите се сблъскват. Вероятно сте чували за смисъла от цикъла със Стромба и Метан за покачване на мускулна маса

 

Очакваните ефекти при прием на Метан и Стромба са:

 

 

 • Ефективно покачване на чиста мускулна маса с около килограм на седмица
 • Средно покачване на мускулната маса с 4-8 килограма
 • Бърз ефект и видимо по-голямо и силно тяло
 • Чиста мускулна маса, без излишни мастни натрупвания или вода
 • Увеличаване на силата
 • Увеличаване на мотивацията и издръжливостта
 • Забързване на метаболизма
 • Стимулиране на производството на протеинови съединения
 • По-бързо възстановяване от микроуврежданията на мускулната тъкан след тренировка
 • Тъканите ще се хранят по-качествено с нужните вещества
 • Сравнително нисък риск от проява на странични ефекти
 • И други ефекти и действия… 

 

 

Уточнение: Други имена, под които можете да срещнете Metan са Метандростенолон или Дианабол. Винстрол е течен вариант на Стромба, който е известен още и под името Станозолол.

 

Прием на Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол) –  действие, ефект

 

За да има действие и истински ефект от целия анаболен цикъл, приемът на Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол) трябва да се извършва много внимателно и спрямо препоръчителните за вас дови. Не прекалявайте, защото това може да ви донесе само неприятности. Бъдете отговорни в приема!

 

Какво ви е нужно, за да започнете цикъла Метан + Стромба?

 

Нужни са ви висококачествени продукти Дианабол и Винстрол, с които да започнете, заедно с жизненоважните продукти за програмата след анаболния цикъл. Много често онлайн магазините продават предварително подготвени пакети с продукти, подходящи за съответната програма. В онлайн магазина на Anabolic.bg има такъв предварително подготвен пакет за цикъла със Стромба и Метан за покачване на мускулна маса – той включва:

 

 

Всеки един от продуктите в пакета е с доказан произход и идва до вас в оригинална опаковка. Така сами ще можете да се уверите в качеството. Освен това, има ясно указан срок на годност, за да сте сигурни в това, което приемате. Недейте да взимате стероиди, които са съмнителни, защото това може да е много опасно за здравето ви.

 

Цикъл с Метан и Стромба – примерна схема за прием и дози

 

Ще споделим една примерна схема за прием за прием и дози при цикъл с Метан и Стромба, която е популярна сред спортуващите. 

 

Дозировка на Метан и Винстрол (Стромба)

 

Обикновено начинаещите приемат между 3-4 таблетки Метан/ден заедно с 30-50 мг. Винстрол/ден. По принцип една таблетка Метан е 10 мг. За сравнение на предлаганите взимат по 4-6 таблетки Метан /ден + 50-70 мг. Винстрол/ден. Това е популярна програма, която често се споделя от спортуващите в интернет пространството и форумите.

 

Важно е дозировката на Винстрол (Станозолол) да не надвишава Метана (Дианабол) с повече от 10 милиграма/ден. Много често ще видите онлайн програмни схеми за прием, в които трениращите взимат по равни количества от двете. По-напредналите пък рискуват със завишени количества за по-големи резултати. Това е въпрос на личен избор, като неспазването на стандартните дозировки крие рискове и потенциални неприятни странични ефекти.

 

Честота на прием на Метан и Винстрол (Стромба)

 

Метан и Стромба трябва да се редуват при приема. Това означава, че е добре да ги приемате в различни часове – например приемайте сутрин Метан (Дианабол), а вечер Стромба (Винстрол). Така лесно ще запомните кое и кога да взимате.

 

Продължителност на цикъла Метан и Винстрол (Стромба)

 

Опитните спортисти съветват да не надвишавате препоръчителната продължителност на цикъла, която е около два месеца. Много често програмната схема обхваща около 5 седмици. Това е препоръчителният период, но не е универсален! Всеки организъм е различен.

 

Примерна схема за анаболен цикъл с Метан и Винстрол за начинаещи:

 

Седмица

Метан / Дианабол

Винстрол / Стромба

1

20 мг/ден

20 мг/ден

2

30 мг/ден

30 мг/ден

3

30 мг/ден

30 мг/ден

4

30 мг/ден

30 мг/ден

5

30 мг/ден

30 мг/ден

 

Това е примерна схема за анаболен цикъл с Метан и Винстрол, която понякога се препоръчва на начинаещите. След приключване на анаболния цикъл е важно да предприемете втора програма – терапия за излизане от стероиден цикъл с Кломифен цитрат (Кломид) и Прегнил. Терапията е задължителна и не е за пренебрегване! Така ще си възвърнете хормоналния баланс в тялото, ще регулираме тестостерона и ще се чувствате добре. Със сигурност не искате да се сблъсквате със страничните ефекти, които анаболните цикли могат да ви причинят. 

 

Програма с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол) 

 

Програмата е подходяща за хората, които искат да качат мускулна маса. Стромба – Винстрол / Winstrol ще направи мускулите по-твърди, еластични с изразителен вид. Също така, Станозолол ще ви помогне да изхвърлите всички прекалено големи количества вода от вашите мускулни влакна и да изгорите мастни натрупвания.

 

Не забравяйте, че ефективността на програмата с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол) зависи от следните фактори:

 

 • Произход и качество на продуктите
 • Дозировка и честота на прием
 • Активен начин на живот
 • Качествена храна
 • Интензитет на тренировките
 • Предишен опит с цикли с анаболни стероиди
 • Наличие на следтренировъчна програма (след анаболния цикъл)
 • Придружаващи заболявания и други съпътстващи фактори

 

И това са само част от факторите, които влияят на ефективността от анаболния цикъл. Имайте предвид, когато започнете фитнес програма, че всичко, което предприемате в ежедневието, оказва влияние върху крайния резултат.

 

Странични ефекти при цикъл с Дианабол и Винстрол

 

Моля, бъдете отговорни и се консултирайте със специалист, за да ви изготви индивидуална програма. Само така ще получите желаните резултати. Ако нямате индивидуална програма, това може да доведе до сериозни странични ефекти като:

 

 • Повишаване на естрогенните нива в организма – избягва се с следтренировъчна програма с продукти като Прегнил и Кломифен цитрат
 • Повишен холестерол и сърдечно-съдови заболявания
 • Изсушаване на сухожилията
 • Болки в ставите

 

Освен това, ако приемате прекалено големи дози или прекалено дълго приемате цикъла, е възможно ефективността да намалее или тотално да изчезне. Тогава ще сте приемали анаболни стероиди. Не прекалявайте с тях, защото анаболните стероиди са нещо, с което тялото свиква. Ако прекалявате, няма да има ефект повече от тях. Освен това, НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ програма за терапия след цикъл – така ще си възвърнете баланса в тялото и ще потиснете някои неприятни странични ефекти, които анаболните стероиди могат да развият. Особено след подобна схема като анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол).


Използвайте оригинални анаболни стероиди. Такива предлагаме в онлайн магазина на Anabolic.bg – доказан произход, високо качество, достъпни и ниски цени. В онлайн магазина ще откриете и предварително подготвен пакет за цикъл със Стромба и Метан за покачване на мускулна маса Закупи още сега с онлайн поръчка, поръчка без регистрация или по телефон.

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още