Dianabol Methandienone High Technological Pharmaceuticals

60,00 лв. 45,00 лв.
  • Марка: High Technological Pharmaceuticals
+ -
Купи
Моля, изберете:

Количество: 100 таблетки х 10 mg

 

Описание на продукта:

Какво е Dianabol Methandienone?

Dianab е орален Анаболен Стероид, който съдържа хормонът метандиенон и е един от най-популярните Анаболни Стероиди на пазара, както и е единствения специално разработен с цел повишаване на спортните постижения при атлетите. Той има широко приложение в различни спортни дисциплини и е един от най-популярните Стероиди в цикли за маса и сила.

Как работи Dianabol Methandienone?

Dianabol е бързо действащ орален Анаболен Стероид, чиито ефект може да се усети няколко дни след началото на приема. Dianabol  притежава висока андрогенна и анаболна активност, което го прави перфектен за покачване на маса и сила. Употребата на Dianabol води до рязко и драстично покачване на масата и силата, като резултати от 10-15 кг. покачени в рамките на 30-40 дни не е изключена.

Какви резултати се очакват от Dianabol Methandienone?

Резултатите, които могат да се очакват при употребата на Dianabol на High Technological Pharmaceuticals, са значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, драстично повишаване на синтеза на креатин фосфат, подтискане на кортизола, бързо повишаване на мускулната маса и силата. Това прави Dianabol един от най-добрите и предпочитани орални препарати в цикли за маса и сила.

Прочети още за Dianabol Hi-Tech Pharmaceuticals

Комбинация на Dianabol с други анаболни Стероиди?

Dianabol се комбинира отлично с всички Анаболни Стероиди, като най-популярна е паралелната му употреба с Тестостерон и Нандролон (Дека Дураболин) . Тъй като Dianabol е орален Анаболен Стероид, паралелната му употреба с други орални препарати не е препоръчителна, поради повишения риск от натоварване на функцията на черния дроб и други вторични органи. В тези случай, Dianabol се ползва в началото на цикъла, с цел бърз прираст на маса и сила, след което може да бъде заменен с по-ниско андрогенен орален стероид, като Станозолол и/или Анавар с цел максимално запазване на качената маса и изкарване на водата от тялото.

Как се дозира и колко време се използва Dianabol?

Стандартно, Dianabol се използва в дози 20-50 мг.,/дневно, като дозата зависи от целите, стажа на атлета и това дали продуктът се комбинира с други Анаболни Стероиди, като продъжителността на приема стандартно е 4-6 седмици.

Има ли Dianabol странични ефекти?

Dianabol притежава висока андрогенна и анаболна активност, като употребата му  води до силно подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон в тялото. Dianabol също така ароматизира организма, което създава риск от появата на странични ефекти, свързани с повишаване на нивата на естрогена, особено когато е комбиниран с други ароматизиращи препарати, като Тестостерон. Високата андрогенна активност на хормона може да доведе до появата на андрогенни странични ефекти, които могат да включват засилено окосмяване, оплешивяване при предразположените, акне и удебеляване на гласа.

Как да се справим с тях?

За да се избегнат страничните ефекти свързани с повишени нива на естрогена, като повишена водна задръжка и формирането на гинекомастия, се препоръчва включването на Селективни Инхибитори на Естрогеновите Рецептори, като Тамоксифен и/или Кломифен или Ароматазни Инхибитори, като Амиридекс и Летрозол. Поради силния подтискащ ефект върху собственото пройзводство на Тестостерон, след цикъл с него е задължително да се проведе След-циклова Терапия, която трябва да съдържа Прегнил и Кломид. След-цикловата терапия при употреба на Winstrol трябва да започне веднага след прекратяване на приема на продукта, поради краткия полу-живот на хормона.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!