Дианабол Метандиенон на HTP - 100 таблетки х 10mg

60,00 лв. 45,00 лв.
  • Марка: High Technological Pharmaceuticals
+ -
Купи
Моля, изберете:

Количество: 100 таблетки х 10 mg

Производител: HTP - High Technological Pharmaceuticals

 

Какво е Дианабол Метандиенон?

 

Дианабол е орален анаболен стероид, съдържащ хормона метандиенон. Този стероид е един от най-популярните на пазара, специално разработен за повишаване на спортните постижения. Използва се в различни спортни дисциплини и е предпочитан за цикли за маса и сила.

 

Как работи Дианабол Метандиенон?

 

Дианабол е бързо действащ орален анаболен стероид, чиито ефекти се усещат само няколко дни след началото на приема. Той има висока андрогенна и анаболна активност, което го прави идеален за покачване на мускулна маса и сила. Употребата му води до значително увеличаване на масата и силата, като резултати от 10-15 кг за 30-40 дни не са необичайни.

 

Какви резултати може да се очакват от Дианабол Метандиенон?

 

При употребата на Дианабол от High Technological Pharmaceuticals се очаква значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, както и увеличаване на синтеза на креатин фосфат. Това води до бързо покачване на мускулната маса и силата, което го прави един от най-добрите орални препарати за цикли за маса и сила.

 

Прочети още за Dianabol Hi-Tech Pharmaceuticals

 

Комбинира ли се Дианабол с други анаболни стероиди?

 

Дианабол се комбинира добре с всички анаболни стероиди, като най-често се използва с тестостерон и нандролон (Дека Дураболин). Поради високия риск от натоварване на черния дроб, не се препоръчва паралелната употреба с други орални стероиди. Обикновено Дианабол се използва в началото на цикъла за бърз прираст на маса и сила, след което може да бъде заменен с по-ниско андрогенен орален стероид, като станозолол или анавар, за максимално запазване на качената маса.

 

Как се дозира и колко време се използва Дианабол?

 

Стандартната доза за Дианабол е 20-50 мг дневно, в зависимост от целите и опита на атлета, както и дали се комбинира с други анаболни стероиди. Продължителността на приема обикновено е 4-6 седмици.

 

Има ли Дианабол странични ефекти?

 

Дианабол има висока андрогенна и анаболна активност, което може да подтисне собственото производство на тестостерон в тялото. Той също така може да ароматизира, повишавайки нивата на естроген, което може да доведе до странични ефекти като гинекомастия. Андрогенните странични ефекти могат да включват засилено окосмяване, оплешивяване, акне и удебеляване на гласа.

 

Как да се справим с тях?

 

За да се избегнат страничните ефекти, свързани с повишени нива на естроген, се препоръчва употребата на селективни инхибитори на естрогеновите рецептори като Тамоксифен и/или Кломифен или ароматазни инхибитори като Амираидекс и Летрозол. След цикъл с Дианабол е задължително да се проведе след-циклова терапия с Прегнил и Кломид, за да се възстанови производството на тестостерон.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!