Дека / Нандролон фенилпропионат

Нандролон Фенилпропионат е анаболен стероид, използван за повишаване на мускулната маса и сила. Този стероид е предпочитан сред културистите и атлетите поради високото си анаболно съотношение и сравнително ниските андрогенни странични ефекти. Основната му употреба в медицината включва лечение на остеопороза и рак на гърдата при жени, както и за стимулиране на червените кръвни клетки при анемия.


Прочети още за "Дека фенилпропионат (Нандролон фенилпропионат)"

 

Действие

 

NPP подпомага увеличаването на чистата мускулна маса и подобрява мускулната издръжливост и възстановяване. В спортните среди се използва както за натрупване на мускулна маса (булкинг), така и за запазване на мускулите по време на изгаряне на мазнини (кътинг). Стероидът подобрява метаболитните процеси, което спомага за по-добро задържане на мускулите по време на диета и тренировки.

 

Възможни резултати

 

При правилна употреба, Нандролон фенилпропионат може да доведе до значително увеличение на мускулната маса, повишена сила и по-бързо възстановяване след тренировки. Потребителите често съобщават за подобрение в състоянието на ставите и намаляване на болката, което прави този стероид популярен сред атлетите с хронични ставни проблеми.

 

  • Значително увеличаване на мускулната маса
  • Повишена сила и издръжливост
  • По-бързо възстановяване след тренировки
  • Подобрение в състоянието на ставите и намаляване на болката

 

Противопоказания

 

Нандролон Фенилпропионат не се препоръчва за лица със сърдечно-съдови заболявания, чернодробни проблеми или високо кръвно налягане. Употребата му трябва да бъде внимателно контролирана и наблюдавана от медицински специалист, за да се избегнат сериозни здравословни проблеми. Жените трябва да бъдат особено внимателни поради риска от вирилизация, която включва симптоми като задълбочаване на гласа и прекомерен растеж на косми.

 

Възможни странични ефекти

 

  • Андрогенни странични ефекти: акне, омазняване на кожата, увеличен растеж на телесни и лицеви косми, оплешивяване (мъжки тип).
  • Естрогенни странични ефекти: задържане на вода, високо кръвно налягане, гинекомастия.
  • Кардиоваскуларни странични ефекти: промени в нивата на холестерола, повишено кръвно налягане.
  • Инхибиране на тестостерона: намалено производство на естествен тестостерон.
  • Специално при жени: вирилизация (задълбочаване на гласа, уголемяване на клитора, прекомерен растеж на косми).

 

Цена и качество

 

Anabolic.bg предлага оригинални продукти на достъпни цени, което гарантира, че получавате качествен стероид, който ще донесе очакваните резултати. Продуктите са с високо качество и са подходящи както за професионални атлети, така и за любители, които искат да подобрят физическите си постижения без да рискуват здравето си. 

марки
Подреди по