Дека дураболин (Нандролон деканоат)

Действие на Дека дураболин


Дека дураболин, известен още като Нандролон деканоат или просто DECA е мощен анаболен стероид. Той помага за възстановяване на тъкани, които са били травмирани и отслабнали поради болест или сериозни наранявания. Също така нандролон води до увеличаване на мускулната и костната маса, и стимулира образуването на червени кръвни клетки. Професионалните бодибилдъри го използват за покачване на маса, когато се намират в извънсъстезателна подготовка.


Прочети още за "Дека дураболин (Нандролон деканоат) "

Не е тайна, че популярността на Нандролон деканоат е призната в световен мащаб. Този фармацевтичен продукт постига безпрецедентни резултати във вдигането на тежести и културизма. За всичко това има логично обяснение. DECA Durabolin дава бърз и забележим резултат върху тялото на всеки културист. Този анаболен стероид не причинява водна задръжка. Той подобрява силата, увеличава издръжливостта, предотвратява загубата на мускули и има благоприятно въздействие върху ставите.

Ефекти от цикъл с Дека дураболин

 

Този анабол се използва специално за изграждане на мускулна маса в културизма. Цикълът с DECA стимулира натрупването на голямо количество азот в мускулните клетки. Това води до положителен азотен баланс и в резултат на това растеж на мускулите. Клетката започва да синтезира голямо количество протеин, чрез стабилизиране на андрогенния рецептор в нея. Между другото, ефективността на този стероид често се сравнява с такива мощни анаболи, като тестостеронови естери.

Нандролон прави мускулите обемни, еластични и ги кара да изглеждат големи. Освен това течността, натрупана в съединителните тъкани, освобождава спортиста от болезнени усещания в ставите. DECA Durabolin значително повишава издръжливостта. И всичко това, благодарение на образуването на нови червени кръвни клетки. Кислородът започва да се транспортира по-добре. Поради това, това вещество е изключително популярно сред футболисти и тенисисти. Дека дураболин помага за укрепване на ставите и костите, както и за поддържане на имунната система.

Дека дураболин за стави

 

Този препарат има благоприятно действие и укрепва лигаментните връзки, ставите, хрущялите и сухожилията. Когато се подготвяте за състезание или сте в период за покачване на мускулна маса Вие тренирате активно. Тялото Ви е подложено на голямо натоварване, поради провеждането на активни или силови тренировки. В подобни ситуации появата на болки в ставите е често срещано явление. Определени движения стават болезнени и това пречи на Вашата правилна подготовка.

Известно е, че Дека дураболин “смазва” ставите и помага за облекчаване на болките в сухожилията, свързани с употреба на други анаболни стероиди. Този анаболен стероид насърчава задържането на течност в ставните връзки, с което облекчава и подобрява тяхното състояние. Ставит, които са добре “смазани” са по-малко податливи на контузии и травми. Те са по-еластични и издръжливи на интензивно и тежко натоварване.

Дека дураболин на таблетки и инжекции

 

Това е анаболен стероид за инжектиране, който не се предлага под формата на таблетки. Може да намерите DECA само под формата на ампули, които съдържат маслен разтвор на нандролон за мускулно инжектиране. Ако погледнете молекулата на този анабол, можете да видите, че тя е много подобна на тази на тестостерона. Има обаче една „малка“ подробност - молекулата на нандролон деканоат няма метилова група 19.

Факт е, че поради елиминирането на метиловата група, нандролоновият цикъл е „надарен“ със способността да извърши възможно най-доброто стабилизиране на андрогенните рецептори (AR). С други думи, инжектирането на препарати с нандролон се задържат за по-пълно време в организма. Колкото по-дълго андрогенният рецептор остава в активирано състояние, толкова по-голям е обемът на протеина, който клетката ще синтезира.

Прием и дозировка на Дека дураболин

 

Средната доза е около 200 милиграма седмично. Всичко зависи от структурата на тялото, както и от физическото Ви състояние. Това е дозата, с която трябва да започнете. Докато придобиете повече познания за стероидите, можете да коригирате съответно дозата си. Но каква доза Дека дураболин е необходима за забележим ефект? Ако говорим за начинаещи спортисти, тогава дозировката не трябва да надвишава 600-800 милиграма седмично за продължителност от 8 до 12 седмици. Това е стандартен цикъл за покачване на мускулна маса и увеличаване на силата. Напреднали спортисти често използват до 4 мг. на 1 килограм лично тегло.

При по-ниска дозировка няма да има забележим ефект. Що се отнася до честотата на употреба, тя е веднъж седмично (минимум), но два пъти на седмица е много по-добре. Общото количество се разделя на две равномерни дози, които се поставят в Понеделник и Четвъртък или Вторник и Петък. Това е необходимо, за да поддържа стабилно нивото на андролон в кръвта. При използване на този анаболен стероид изграждането на мускули е гарантирано.

Странични ефекти на Дека дураболин

 

Не искаме да разтревожим новите потребители, но да бъдеш информиран какво да очакваш е много важно. Страничните ефекти зависят от индивида. По-малко вероятно е здравите хора да изпитат или развият отрицателни или нежелани странични ефекти. Тъй като DECA Durabolin има ниска андрогенна активност, вероятността от загуба на косата, както и поява на акне е доста висока. Ако обаче се появят такива нежелани реакции, това е при спортисти, които са предразположени към патологични процеси на генетично ниво. Във всеки случай, ако използвате този анаболен стероид правилно, тогава не трябва да се притеснявате за странични ефекти.

Ако спортистът няма повишена чувствителност към прогестерон, тогава Дека дураболин е просто идеален за него. Е, ако има, тогава страничните ефекти са просто неизбежни. Ако седмичната доза надвишава 400 мг., са възможни нежелани прояви като повишено кръвно налягане. Тъй като съсирването на кръвта се влошава, могат да се появят кръвотечения от носа, лошо зарастване на рани, силно главоболие и мазна кожа. Ако говорим за използване на много високи дози, представителите на по-силния пол могат да изпитат забавяне на сперматогенезата.

Дека дураболин на изгодна цена от Anabolic

 

Може да закупите Дека дураболин на ампули с аптечно качество и без рецепта от нас. Ние предлагаме само доказани продукти, с високо съдържание на Нандролон деканоат в масления разтвор за инжектиране. При нас ще намерите висококачествена DECA с фармацевтично качество от различни производители. Предлагаме разфасовки в кутия от 10 ампули със съдържание на нандролон между 200 и 300 милиграма, в зависимост от производителя. Направете вашия цикъл с DECA, като закупите от нас на изгодна цена.

марки
Подреди по