Дека дураболин (Нандролон деканоат) – същност, действие/ефект и прием

15 ноември 2020
Дека дураболин (Нандролон деканоат) – същност, действие/ефект и прием

Дека дураболин (Нандролон деканоат)  – информация за същност и състав

Дека дураболин (DECA Durabolin) наричан още Нандролон деканоат всъщност представлява анаболен стероид. Първоначалното му използване е свързано със стимулиране на възстановяването на наранени тъкани след тежки травми. 

Състав: По състав Дека дураболин е съединението 17β-Hydroxyestra-4-en-3-one. Активната съставка в състава е Нандролон деканоат.  Интересно е, че в състава липсва метилова група 19, което всъщност означава, че след прием остава по-дълго в организма и по-обемно се синтезира.

Особености: Плюс е, че при прием анаболният стероид не задържа вода в тялото. Освен това той се приема само чрез инжектиране в мускулите. DECA Durabolin има със 150% по-силен анаболен ефект от Тестостерона и с 30% по-голям андрогенен ефект от същия. Не генерира естроген.

Дека дураболин (Нандролон деканоат) за качване на мускулна маса

Една от особеностите на Дека дураболин е, че той е подходящ, когато се нуждаете от ефикасно качване на мускулна маса. Така анаболният стероид добива популярност сред културистите, които започват да го включват в циклите си преди състезания. Поради  уникалния си състав DECA Durabolin е разпространен и сред трениращите, които имат нужда от добри резултати при вдигане на тежести. 

Действие / ефект при прием на Дека дураболин (DECA)

Поради състава си след инжектиране Дека дураболин (DECA) започва да работи до 3-ия ден след прием. До седмица вече достига своите минимални нива на ефективност. Deca Durabolin има дълготрайно действие – 3 седмици. 

  • Бързо и дълготрайно качване на мускулна маса

Мускулната маса се качва поради положителния азотен баланс в тялото. Средно за един цикъл можете да качите около 8 килограма. Понеже няма задръжка на вода, с Deca Durabolin качвате чиста мускулна маса за разлика от анаболните стероиди, при които след приключване на цикъл губите 3-5 килограма от теглото си.

  • Повече сила и издръжливост

Благодарение на състава си продуктът образува червени кръвни клетки, пълни с енергия. Това подсилено захранване на тялото дава сериозен отскок на трениращите.

  • За големи “напомпани” мускули

Нандролон деканоат се харесва от културистите, защото съставът допринася за добрия вид на мускулите. Чрез действието му мускулите изглеждат по-масивни и еластични. 

  • По-силна имунна система и здрави стави

Дека дураболин (Deca Durabolin) облекчава болките в ставите и сухожилията, характерни за хората с многогодишен фитнес опит. Ще усетите, че се чувствате по-подвижни при изпълнение на сериите. Друго уникално действие на Deca е, че стимулира производството на колаген. Освен това благоприятното му влияние и състав подсилват имунната система.

Прием на Дека дураболин – дозировка


Съставът на Дека дураболин (Нандролон деканоат) се приема чрез инжектиране на разтвора в мускулите. Можете да помолите някой друг да го направи вместо вас за по-добър ефект. Напомняме, че приемът на всеки анаболен стероид, независимо от вида му, е строго индивидуален. Всеки трениращ трябва да поеме отговорност за дозировката и честотата на прием. Консултирайте се със специалист и се информирайте за състава на анаболния стероид.

Една от най-популярните дозировки на Дека дураболин е около 200 мг на седмица, като според нуждите и опита ви с анаболни стероиди, тази доза може да достигне до 700 мг на седмица. Продължителността на прием обичайно е между 8-12 седмици. Най-добре инжектирайте нужното количество равномерно разпределено на два пъти, през няколко дни в седмицата. Например: Понеделник и четвъртък или във вторник и петък.

Цикъл с Дека дураболин и комбинации

 

При цикъл с Дека дураболин (Deca Durabolin) можете да го комбинирате с други субстанции, за да потиснете някои странични ефекти на състава. Популярна е комбинацията с Тестостерон енантат, като ако правите такъв цикъл, запомнете, че Тестостерон енантат трябва да е в по-голямо количество от DECA Durabolin. Опитните трениращи понякога комбинират Дека дураболин с Метан

Излизане от цикъл с Дека дураболин

 

Излизането от цикъл с Дека дураболин трябва да се прави отговорно и с добри познания и правилна информация за състава, страничните ефекти и още особености. Следете програмата, която са ви подготвили. Приемайте около 50-100 мг. Кломид, за да възвърнете естественото производство на тестостерон в тялото си. Към края на цикъла намалете дозировката. 

Някои трениращи приемат Дека дураболин заедно с Винстрол, Тестостерон или Сустанон за по-силно действие.

Странични ефекти на Дека Дураболин (Нандролон деканоат)


Както всеки друг анаболен стероид, така и действието на Дека Дураболин (Нандролон деканоат) е съпътствано от странични ефекти. Не забравяйте, че колкото повече увеличавате дозата, толкова по-големи са шансовете тези странични ефекти да се появят. Помислете доколко по-големият краен резултат си струва за сметка на здравето ви. Действието е важно, но не когато е за сметка на здравето ви.

Част от страничните ефекти на Дека Дураболин (Deca Durabolin) включват поява на акне, оплешивяване, високо кръвно, проблеми с кръвотеченията, проблеми със сперматогенезата и още. Макар че действието на анаболния стероид е силно, могат да се появят и болки в главата, мигрена, болки в кръста.

Разгледайте онлайн магазина на Anabolic.bg и се възползвайте от достъпните цени, на които се предлага Дека дураболин /  Нандролон деканоат. Научете повече за ефекта и действието от анаболния стероид.

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още