Нандролон / Дека на Omega meds – 10 амп. х 300 мг.

83,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Обща информация за Нандролон/Deca durabolin:

 

Нандролон на Омега Медс с търговско име Дека-Дураболин представлява инжекции на маслена основа за мускулно приложение1 ампула съдържа 300мг. нандролон.

Ампулите Нандролон Деканоат на маслена основа за интрамускулно приложение са продукт от най-ново поколение, произведени за нуждите на съвременните атлети от високотехнологичната биоинженерингова  компания Омега.

 

Дека Дураболин за масирано качване на мускулна маса

 

Нандролон или Дека е много добър анаболен стероид за масирано качване на мускулна маса и увеличаване на силата. В Европа и Америка е познат под търговското име Deca Durabolin и се счита  за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 40:1 в тялото на средния човек. Тъй като Нандролонът обаче има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат без да засяга черния дроб.

 

Действие на Дека-Дураболин 

 

Развива се постепенно от 3 до 5 дни, достига максимума си на действие на седмия ден и продължава около 3 седмици. Основните предимства на Деката, заради които и до днес се използва в много спортове. Първо  действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Второто и много важен е, че не е опасен за черния дроб, т.е. не е хепатоксичен.

  • Нандролон се използва от спортистите по цял свят предимно за качване на мускулна маса в основен стероиден цикъл. Главно негово предимство е, че повишава белтъчния синтез, което предизвиква и така желаното нарастване на мускулната маса и сила. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.
  • Дозировка : Оптималният прием е от 300 мг до 900 мг или от 1 до 3 ампули седмично. Препоръчва се цикълът да е от 6 до 8 седмици. Като се комбинира с други стероиди, резултатът е невероятен. Една от най-традиционните и популярни схеми е комбинирането с Метан и Тестостерон естери като Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат и Тестостерон ципионат.
  • Странични ефекти:Нандролонът оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела и успехи чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният за всички спортисти. 

 

Противопоказания Дека Дураболин: 

 

Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Деката се изчиства от организма изключително трудно. До 9 месеца след последния прием, има вероятност да има следи в организма и да дадете положителен резултат при евентуален допинг проба.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!