Deca Durabolin / Дека – 10 амп. х 250 мг.

90,00 лв. 80,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание на : Deca Durabolin на производителя EAST Pharmaceutical Labs
Нандролонът действа подобно на тестостерона, но има по-малки странични ефекти при същите анаболни резултати, защото има по-добър баланс спрямо анаболизма сравнено с андрогенизма в самият продукт. Въпреки, че е по-слабо естрогенен спрямо тестостерона, при по-високи дози може да причини задържане на вода и гинекомастия. Когато е усвоен, има свойството да увеличава азотния прием на мускули, което води до по-добър протеинов синтез. Като вторични ефекти стимулира апетита, намалява количествата мазнини складирани в тялото и забавя катаболизма в тялото. Как действа и как да употребяваме:
Мъже: Nandrolon Decanoate се използва за увеличаване на мускулната маса и сила след приемат му, както и за засилване на метаболизма, което означава, подобрено горене на мазнини.
Жени: Освен, че помага при лечение на остеопороза, бъбречна анемия и рак на гърдата, Нандролон Деканоата се използва за същите цели, както и при мъжете – за подобряване на физиката, защото при по-ниски дози не създава така наречената вирилизация която се проявява при приемат на тестостерон и други силни анаболи.Странични ефекти:
Нандролон Деканоат не се препоръчва на мъже със карциноми на гърдата или с известни или подозирани карциноми на простатата или чернодробни / бъбречни болести. Както и на хора с хиперчувствителост към препарата или неговите производни.Предпазни мерки:
Nandrolon Decanoate чрез ефектите си върху метаболизма стимулира нервните, менталните и физическите дейности на използващия го. За това трябва да се използа внимателно ако имате сърдечно съдови и бъбречни болести, особено при по-възрастни мъже. Продължителния прием или предозиране, може да причини проблеми с тестикуларната функция в тялото. В резултат от това, може да се появи олигоспермия, и намаляване на нивата на еякулация.Дозировка:
Нандролон Деканоат се приема с интрамускулна инжекция. Не трябва да се приема венозно! Инжекциите трябва да се бият дълбоко в глутеалния мускул (задните части) .Мъже: 100-300 мг на седмица, 1,2 път седмично.
Жени: 50-100 мг на седмица, 1 път седмично.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!