Dapoforce 60 / Дапофорс 60 - 10 таблетки х 10 mg

45,00 лв. 36,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Някой ден ще трябва да направите първата крачка към подобряване на сексуалното здраве! Ако страдате от преждевременна еякулация, ние разбираме болката и вината, които ви притесняват всеки ден. Така че, защо да не си купите Dapoforce 60 онлайн?

Дапофорс 60 mg е едно от най-разпознаваемите орални средства за лечение на преждевременна еякулация сред мъжете. Той не само забавя еякулацията, но също така позволява на мъжете да осъществяват сексуален контакт до 5 часа. Можете да си представите каква свобода дава той на мъжа, който има проблеми с преждевременната еякулация. 

Въпреки това, по-добре е първо да се консултирате с Вашия лекар & да потърсите насоки за това дали имате право да приемате това хапче или не. Ако това е "да", тогава не забравяйте да закупите Dapoforce 60 от нас на конкурентни цени!

Какво представлява Dapoforce 60?

Дапофорс 60 е перорално средство за лечение на преждевременна еякулация (ПЕ), което се предлага под формата на таблетки. Той съдържа дапоксетин като основна активна съставка. Това лекарство за PE дава резултати само в рамките на няколко дози. Мъжете вероятно получават по-добър контрол върху еякулацията, тъй като купуват Dapoforce 60 и го използват редовно. Въпреки това, те могат да избегнат използването на този мъжки подобрител, когато не планират секс.

Всяка доза Dapoforce 60 mg е в състояние да позволи на мъжете да продължат сексуалния контакт за около 5 часа. Освен това мъжете получават отличен контрол върху еякулацията. Те могат да я отложат за толкова дълго, колкото желаят, за да могат да получат удовлетворяваща кулминация.

Бележка: Нищо чудно, че този секс стимулант действа вълшебно за мъжете, той не може да се използва за жени. Даже е опасно, ако се използва за бременни и кърмещи жени. Дапоксетинът е опасен за деца под 18 години. Така че, внимавайте, преди да предприемете подобна стъпка!

Предимства на Dapoforce 60

 • Хапче за усилване на мъжките функции при мъже с проблеми с преждевременната еякулация
 • Достъпно перорално лечение за PE
 • Повишава общото сексуално желание заедно с отлагане на еякулацията
 • Забавя еякулацията до 5 часа

Може да се използва от мъже на всякаква възраст, диагностицирани с основна сексуална дисфункция

Дапоксетин (основна съставка на таблетките Dapoforce 60 mg) и как действа?

Дапоксетин (60 mg) е основната съставка на това лекарство за лечение на PE. Той е инхибитор на SSRI, който действа, като предотвратява обратното захващане на серотонина. По този начин мъжете придобиват контрол над еякулацията и могат да отложат кулминацията толкова дълго, колкото желаят. Освен това той остава активен за по-дълго време, т.е. 5 часа. Така че мъжете могат да удължат сексуалната активност, без да се притесняват, че ще дойдат рано.

Можете ли да закупите Dapoforce 60 без рецепта?

Въпреки че това лекарство трябва да бъде закупено само по лекарско предписание, някои мъже все още избират да го купят като хапче без рецепта. Ваш е изборът как предпочитате да закупите това лекарство. В крайна сметка то ще подобри сексуалното Ви желание с пълен контрол върху еякулацията. Това е, което се очаква от него да направи, нали?!

Освен това, ако изберете да закупите Дапофорс 60 онлайн с рецепта, тогава ще бъдете сигурни, че е безопасно. В края на краищата, безопасността е на първо място! Ако купите това лекарство без рецепта, тогава е възможно то да не е безопасно според настоящите Ви здравословни условия. Освен това, ще имате нужда от медицинска помощ, ако се появят някакви сериозни алергични признаци. Изборът е ваш!

Как трябва да приемате дозата на Дапофорс 60?

Този усилвател на сексуалното влечение за мъже не използвайте поне един час или 30 минути преди сексуален контакт. Дапоксетинът ще се активира при сексуална възбуда. По този начин, ако това лекарство се използва преди започване на романтика, тогава дапоксетинът ще има достатъчно време да се активира.

Можете да използвате тази таблетка като цяло с чаша вода. Уверете се, че сте погълнали само една таблетка в рамките на 24 часа.

Никога не смачквайте, не дъвчете и не чупете таблетката, в противен случай ще промените несъзнателно нейната ефективност.

Ако случайно пропуснете някоя доза, тогава не удвоявайте следващата си доза. Можете да избегнете пропуснатата доза & да продължите със самата следваща планирана доза. Въпреки това, ако следващата Ви доза не е в рамките на няколко часа, тогава можете да приемете пропуснатата доза веднага.

Не приемайте повече от предписаното количество Дапофорс 60. Предозирането на това лекарство води до опасни последици като загуба на съзнание или по-тежки състояния.

Какви са нежеланите реакции на Дапофорс 60?

В някои случаи могат да се появят следните нежелани реакции на Дапофорс 60 mg. При някои мъже не се наблюдава нито една от тях. Така че, ако забележите някоя от тях с тежък характер, тогава незабавно се свържете с Вашия лекар:

 • Главоболие
 • Замайване
 • Сънливост
 • Гадене
 • Припадък
 • Отпадналост
 • Замъглено зрение
 • Звънене в ушите
 • Болки в стомаха
 • Нередовен сърдечен ритъм
 • Болка в гърдите
 • Болка в тялото
 • Умора
 • Болезнени крайници

Преди да приемете Dapoforce 60

Уверете се, че използвате това лекарство само по лекарско предписание. Може да бъде рисковано, ако пренебрегнете консултацията с лекаря и го използвате без медицински указания.

На някои мъже със здравословни проблеми като сърце, бъбреци, черен дроб, кръвно налягане, диабет, глаукома и т.н. може да не бъде предложено това лекарство. Следователно, трябва да разкриете здравословното си състояние на лекаря, за да разберете дали Dapoforce 60 е подходящ или не.

Трябва да сте подготвени да не шофирате или да не използвате тежки инструменти след приема на това лекарство. Важно е да избягвате всякакви подобни дейности, които изискват внимание, тъй като този мъжки усилвател причинява замайване.

Обсъдете настоящите си лекарства с лекаря и след това използвайте Dapoforce 60. Някои лекарства като антидепресанти, Риоцигуат, сънотворни, лекарства за ХИВ/СПИН, противогъбични лекарства и др. не трябва да се използват заедно с това.
Допълнителни неща, които трябва да имате предвид, докато използвате това лекарство за PE...
Никога не принуждавайте партньорката си да използва Дапофорс 60. Той не е предназначен за жени и може да бъде изключително опасен, ако се използва от тях по време на бременност или кърмене.
Избягвайте употребата на това средство за повишаване на сексуалното желание, ако имате сериозни алергични реакции.
Не споделяйте дозата си с никого. Уведомете заинтересованото лице, че трябва да посети лекар, преди да приемете това лекарство.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако искате да преустановите приема на това лекарство. Ще се нуждаете от лекарско ръководство за прекратяване на приема на това хапче, в противен случай внезапното спиране води до сериозни симптоми на отнемане.

Дапофорс 60 mg не трябва да се използва от деца под 18 години.

Съхранение

Трябва да съхранявате това лекарство при температура под 30 градуса по Целзий
Не го дръжте на леснодостъпно място за деца

Често задавани въпроси

1) Кога започва да действа това лекарство за PE?

По принцип това хапче за подобряване на състоянието на мъжете става ефективно само при сексуална възбуда. Необходими са около половин час до 45 минути, за да се активира дапоксетинът в кръвния поток.

2) Колко дълго трябва да продължите да използвате Дапофорс 60 mg таблетки?

Вашият лекар ще Ви насочи по отношение на цялостния период на лечение. Също така, ще трябва да посещавате Вашия доставчик на здравни услуги за последващи проверки. Обикновено той се използва за около шест месеца като минимум.

3) Безопасен ли е за жени?

Това лекарство изобщо не е безопасно за жените, особено за бременните и кърмачките. Дапоксетин може да доведе до рискове за здравето на жените. Следователно, ако търсите средство за повишаване на либидото за жени, тогава любезно се консултирайте с Вашия доставчик на здравни услуги.

4) Каква е цената на Dapoforce 60?

Можете лесно да намерите това лекарство за подобряване на мъжките функции на достъпни цени. Основните фактори, които оказват влияние, са продавачът, отстъпките/офертите и размерът на единицата, която купувате. Ако искате да закупите това лекарство на бюджетни цени с купонни кодове и експресна доставка, тогава ние можем да ви помогнем!

5) Къде да купя Dapoforce 60?

Може да закупите Dapoforce 60 онлайн от Anabolic.bg.

Преглед на преждевременната еякулация

Излишно е да споменаваме, че преждевременната еякулация пречи на сексуалното ви желание и удоволствие! Тя се отразява на сексуалното, физическото и психическото здраве на човека, ако не се лекува. Накратко, мъжът не може да задоволи партньорката си, ако еякулира бързо след началото на сексуалния акт. Въпреки че това може да се случи поради няколко причини, мъжете трябва да намерят ефективно и надеждно решение, за да се отърват от тези проблеми.

На двойките им липсва сексуално удоволствие и удовлетворение поради ранно настъпващите проблеми. Това допълнително причинява проблеми и във взаимоотношенията. Някои от тях могат да се сблъскат с развод, когато преобладават оплакванията от преждевременна еякулация. Така че трябва да приемете това като призив да се консултирате с вашия лекар възможно най-скоро. Отървете се от ПЕ, преди да е завладяла щастливия ви живот.

 

10 таб. 36лв.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!