Данабол - Метан на Omega Meds - 100 табл. х 10 мг.

40,00 лв. 34,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Марка: Omega Meds

Количество: 100 табл. х 10 мг.

Тип препарат: Метандростенолон/Метан/Metan/Дианабол

Описание на продукта:

Какво е данабола?

Dianab е орален Анаболен Стероид, който съдържа препарата Метандиенон и е сред най-популярните Анаболни Стероиди на пазара по цял свят, както и е единствения специално разработен с цел повишаване на спортните постижения при активните спортисти. Той има широко приложение в различни спортни дисциплини и е един от най-популярните Стероиди в цикли за маса и сила.

Как работи данабола на Omega Meds?

Dianabol е бързо действащ орален Анаболен Стероид, чиито ефект може да се усети няколко дни след началото на приема на препарата. Dianabol  притежава висока андрогенна и анаболна активност, което го прави отличен за покачване на мускулна маса и сила. Употребата на Dianabol води до рязко покачване на мускулна масата и силата, като резултати от 10-20 кг. покачени в рамките на месец/два не е изключена.

Какви резултати могат да се очакват?

Резултатите, които могат да се очакват при употребата на Dianabol, са значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, драстично повишаване на синтеза на креатин фосфат, подтискане на кортизола, повишаване на силата и мускулната масата. Това прави Метан един от най-добрите орални препарати в цикли за мускулна маса и сила.

Комбинация на данабола с други Анаболни Стероиди?

Dianabol се комбинира отлично с всички Анаболни Стероиди, като най-популярна е паралелната му употреба с Тестостерон и Нандролон (Дека Дураболин) . Тъй като Dianabol е орален Анаболен Стероид, паралелната му употреба с други орални препарати не е препоръчителна, поради повишения риск от натоварване на функцията на черния дроб. В тези случай, Dianabol се ползва в началото на цикъла, с цел бърз прираст на маса и сила, след което може да бъде заменен с по-ниско андрогенен орален стероид, като Станозолол и/или Анавар с цел максимално запазване на качената маса и изкарване на водата.

Има ли странични ефекти от данабола на Omega Meds и как да се справим с тях?

Dianabol притежава висока андрогенна и анаболна активност, като употребата му  води до силно подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон. Dianabol също така ароматизира, което създава риск от появата на странични ефекти, свързани с повишаване на нивата на естрогена, особено когато е комбиниран с други ароматизиращи препарати, като Тестостерон. Високата андрогенна активност на хормона може да доведе до появата на андрогенни странични ефекти, които могат да включват засилено окосмяване, оплешивяване при предразположените, акне и удебеляване на гласа.

За да се избегнат страничните ефекти свързани с повишени нива на естрогена, като повишена водна задръжка и формирането на гинекомастия, се препоръчва включването на Селективни Инхибитори на Естрогеновите рецептори, като Тамоксифен и/или Кломифен или Ароматазни Инхибитори, като Амиридекс и Летрозол. Поради силния подтискащ ефект върху собственото пройзводство на Тестостерон, след цикъл с него е задължително да се проведе След-циклова Терапия, която трябва да съдържа Прегнил и Кломид. След-цикловата терапия при употреба на Winstrol трябва да започне веднага след прекратяване на приема на продукта, поради краткия полу-живот на хормона.

Как се дозира и колко време е нужно да се използва?

Стандартно, Dianabol се използва в дози 20-50 мг.,/дневно, като дозата зависи от целите, стажа на атлета и това дали продуктът се комбинира с други Анаболни Стероиди, като продъжителността на приема стандартно е 4-6 седмици.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!