CJC 1295 + DAC - 1 амп. х 2 мг. - MAXLab

90,00 лв. 70,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

CJC-1295 с DAC е иновативен пептид, разработен като аналог на GHRH (хормона, освобождаващ растежен хормон), целящ усилване на естествената продукция на човешки растежен хормон (HGH). Синтезиран е за подобряване на спортните постижения и борбата с процесите на стареене.

Добавянето на DAC (Drug Affinity Complex) значително удължава периода на активност на пептида, като осигурява по-продължително освобождаване на HGH в организма.

Това прави CJC-1295 с DAC особено подходящ за хора, търсещи непрекъснато въздействие без нуждата от чести дози. Ползите от увеличеното ниво на HGH включват подобрение на мускулната маса, сила, възстановяване и общото здравословно състояние.

Ефект и действие на CJC 1295 + DAC

  • Анаболен ефект: CJC-1295 с DAC активно стимулира хипофизата, което води до увеличено освобождаване на растежния хормон, подпомагащ анаболния метаболизъм.
  • Мускулен растеж: Редовната употреба на пептида може да допринесе за значително увеличение на мускулната маса и усъвършенстване на мускулната дефиниция.
  • Възстановяване: Оптимизирането на растежния хормон ускорява възстановяването след травми и интензивни тренировки, намалявайки времето за рехабилитация.
  • Метаболизъм и сила: Подобрява общата метаболитна функция и спомага за увеличаване на силата, което е изключително полезно при изпълнение на тежки физически упражнения.
  • Издръжливост и изгаряне на мазнини: Увеличава издръжливостта и подпомага процесите на изгаряне на мазнините, допринасяйки за постигане на по-отчетлив мускулен релеф и по-ниско процентно съдържание на телесни мазнини.

Употреба и дозировка

Препоръчителната доза за CJC-1295 с DAC е между 1mg и 2mg на доза, което осигурява адекватно стимулиране на растежния хормон.

Точното дозиране зависи от множество фактори, включително целите на използване, телесното тегло и общото физиологично състояние на индивида.

Инжекциите трябва да се прилагат сутрин или след тренировка за максимална ефективност.

При употребата е важно да се следи за реакцията на организма и да се коригира дозата при необходимост. Винаги е препоръчително употребата на CJC-1295 с DAC да става под медицинско наблюдение.

Съхранение

CJC-1295 с DAC трябва да се съхранява на хладно и тъмно място до момента на реконституиране, за да се предотврати разграждането на активните компоненти. След добавяне на бактериостатична вода, реконституираната субстанция трябва да се съхранява в хладилник, за да се поддържа стабилността и да се избегне риск от контаминация. Съхранението при ниски температури удължава годността на продукта и запазва неговата ефективност.

Възможни странични ефекти

При някои индивиди употребата на CJC-1295 с DAC може да предизвика странични ефекти като мускулна болка и ставни дискомфорти. Препоръчително е да се започне с по-ниска доза и постепенно да се увеличава, за да се адаптира организмът. В случай на нежелани реакции, употребата трябва да се прекъсне и да се консултира с лекар. Дългосрочните ефекти на пептида все още са обект на изследване и е важно да се следят за нови научни открития.

Защо да си купиш от нас?

От съществено значение е да се избере доставчик с доказано качество на продукта. Отзивите и сертификатите за анализ могат да предоставят информация за чистотата и ефективността на продукта. Ние от Anabolic.bg сме се погрижили за това. Избрали сме възможно най-качествения продукт на пазара, за да не се налага да рискувате със здравето си!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!