CENFORCE 200 – (SILDENAFIL CITRATE) – 10 ТАБЛ. Х 200 МГ.

60,00 лв. 41,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Име на продукт: Cenforce 200
  • Активно вещество: Силденафил (участва във Виагра)
  • Категория: Секс стимулант

За Cenforce 200 (Силденафил) – Ефект и резултат от прием на продукта

 

Това, което можете да очаквате след прием на Cenforce 200 е страхотни резултати в леглото. Сексът ще бъде много по-приятен и продължителен и за двете страни. Насладете се на разтърсващо преживяване. Продуктът е подходящ за прием от мъже, които имат нужда от малко подкрепа в леглото. Независимо дали страдате от проблеми с ерекцията или не, Cenforce се грижи да я изморите и докарате до полуда. Представяне, което тя няма да забрави. Продължете удоволствието цяла нощ.

 

Когато приемате Cenforce 200 приемайте само 1 таблетка около 30 минути преди началото на половия акт. Не препоръчваме да смесвате с алкохол, тъй като има негативно влияние върху представянето ви в леглото. Освен това, за по-голям и сигурен ефект, не приемайте прекалено тежка храна преди прием.

 

В редки случаи, при предозиране, са възможни странични ефекти, като потене, топли вълни, смущения в зрението. Да не се приема от хора с проблеми със сърцето, алергии към съставките или други здравословни предпоставки за усложнения. Не превишавайте дозата за препоръчителен прием!

 

Сега можете да закупите Cenforce 200 на много ниска цена, която е достъпна за всеки джоб. Осигурете си спокойствие и комфорт по време на секс с нашия продукт, предлагащ се в онлайн магазина на Anabolic.bg. Почувствайте удоволствие и наслада на макс!

Купи Cenforce 200 на ниска цена от онлайн магазина на Anabolic.bg

 

Cenforce 200 попада в категорията продукти, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (PDE5). Тези лекарства често се използват за лечение на еректилна дисфункция.

 

Cenforce 200 действа като увеличава притока на кръв към пениса. Помага да получите или поддържате дълготрайна, твърда, силна ерекция. Cenforce 200 действа срещу еректилна дисфункция само ако сте сексуално възбуден, затова няма как да усетите ефект без нужния стимул.

 

Cenforce същото ли е като Viagra?

Да, Cenforce 200 е същото като виагра, защото и двете съдържат силденафил цитрат като активна съставка. Единствената разлика е маркетингът. Освен това, Cenforce 200 помага за поддържане на ерекция след еякулация и ви подготвя по-бързо за постигане на втора ерекция. Така ще можете да я влодите от удоволствие пак и пак! Не забравяйте, че за повечето мъже са необходими около 30 минути, за да почувстват ефекта на cenforce 200.

 

Купи сега онлайн Cenforce 200 (силденафил) – 10 табл. х 200 мг. От онлайн магазина на Anabolic.bg. Достъпни цени за всеки! Лесна онлайн поръчка и бърза доставка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!