Cenforce 150 - Силденафил цитрат - 10 таблетки

40,00 лв. 30,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ефективно решение за еректилна дисфункция

Cenforce 150 е лекарство, което се използва за лечение на еректилна дисфункция (ED) при мъжете. Това е проблем, който засяга много мъже по целия свят и влияе на тяхната сексуална активност и увереност. Cenforce 150 съдържа силденафил цитрат, който е вид лекарство, наричано PDE5 инхибитор. Той работи като разширява кръвоносните съдове в пениса, което позволява повече кръв да притича към него и да предизвика ерекция. В тази статия ще разгледаме подробно как Cenforce 150 работи, как се приема, какви са неговите предимства и странични ефекти, и как можете да го закупите онлайн.

Как работи Cenforce 150?

Този продукт действа като блокира действието на ензима PDE5, който разгражда химическото вещество cGMP в пениса. cGMP е отговорен за релаксацията на гладката мускулатура и разширяването на кръвоносните съдове в пениса, което увеличава притока на кръв към него. Когато има повече cGMP в пениса, той става по-твърд и по-дълго остава еректен. Cenforce 150 не предизвиква ерекция сам по себе си, а помага да се подобри отговора на пениса на сексуална стимулация.

Как се приема Cenforce 150?

Приема устно с чаша вода около 30 до 45 минути преди сексуална активност. Ефектът на лекарството продължава около 4 до 5 часа. Не трябва да приемате повече от една таблетка в рамките на 24 часа. Не трябва да приемате Cenforce 150 ако сте пили прекалено много алкохол или ако приемате други лекарства, които могат да взаимодействат с него. Преди да използвате Cenforce 150 или друго лекарство за ED, консултирайте се с лекар, за да се уверите, че е безопасно и подходящо за вашите индивидуални нужди и медицинска история.

Какви са предимствата на Cenforce 150?

Този продукт може да помогне за подобряване на сексуалната производителност и удовлетвореност за мъжете с ED, но не увеличава сексуалното желание или възбудата. Cenforce 150 е едно от най-предпочитаните лекарства, преписвани от лекарите, защото е ефективно и достъпно. Cenforce 150 се произвежда от индийската фармацевтична компания Centurion Laboratories, която е известна с качеството на своите продукти. Cenforce 150 може да се закупи онлайн от различни доставчици, които предлагат бърза и дискретна доставка.

Какви са страничните ефекти на Cenforce 150?

Обикновено този продукт е добре поносим, но като всички лекарства, може да има някои странични ефекти. Някои от най-честите странични ефекти са главоболие, зачервяване на лицето, диспепсия, носова запушеност, замъглено зрение, и чувствителност към светлината. Тези странични ефекти обикновено са леки и изчезват сами. Рядко Cenforce 150 може да предизвика сериозни странични ефекти като продължителна или болезнена ерекция, загуба на слуха или зрението, гръдна болка, или алергична реакция. Ако изпитате някой от тези странични ефекти, незабавно потърсете медицинска помощ.

Допълнителни препоръки

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!