CENFORCE 100 – (SILDENAFIL CITRATE) – 10 ТАБЛ. Х 100 МГ.

40,00 лв. 31,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Продукт: Cenforce 100
  • Активно вещество: Sildenafile Citrate

 

Cenforce е продукт, който е подобен на виаграта и като такова се използва от възрастни мъже за лечение на еректилна дисфункция. И Cenforce, и Viagra имат една и съща активна съставка, която е силденафил цитрат.

 

Cenforce е перорално лекарство, което се предлага под формата на хапчета с кръгла форма, които са филмирани и са сини на цвят.

 

Cenforce 100 (силденафил цитрат), известен като синьо хапче, силденафил цитрат ще лекува сексуална импотентност при мъжете. Тази таблетка помага за повишаване на кръвообращението от пениса, за да помогне на мъжа да стане по-твърд и да поддържа много дълга ерекция.

 

Перфектният сексуален живот е нещо, което всеки човек очаква и изисква. Но ако човек страда от проблем като еректилна дисфункция, това състояние се превръща в пречка и дисонанс между вашите очаквания и удоволствие.

 

Cenforce е много ефективен при лечение на проблеми с еректилна дисфункция.

Това лекарство съдържа силденафил, което го прави инхибитор на PDE5. Според препоръките на лекаря, тези хапчета могат да се приемат на възраст от 18 до 64 години.

 

Силденафил цитрат (Cenforce) обикновено се използва за лечение на леки сърдечни заболявания и проблеми с импотентността. Той се смята за чудесна алтернатива на виагра от повечето мъже и може лесно да се използва за борба с проблемите с ЕД.

 

По-дълготрайният период на ерекция може да бъде допълнителна полза от използването на таблетките Cenforce 100. Ефектът от лекарството ще продължи от 4 до 7 дни.

 

Как да приемате Cenforce 100Mg

Консумирането на хапчето след обилно хранене може да забави усвояването му и следователно изисква малко по-дълъг период, за да се усвои и да се демонстрира действието му. Тази таблетка трябва да се приема в рамките на един час преди планирания секс, тъй като е нужно да заложите на максимално време за разтваряне на кръвта, за да получите по-добри резултати. Очаквайте ерекция, която ще продължи около 4 часа, стига да сте сексуално стимулирани.

(Anabolic.bg предлага още висококачествени продукти на добра цена от същата категория. Разгледайте нашата категория "Секс стимуланти")

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!