Careforce-100 - Силденафил цитрат орални ленти

50,00 лв. 40,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Благодарим Ви, че избрахте Careforce-100 - Силденафил цитрат Орално разграждащи се ленти 100mg. В това продуктово описание ще ви представим всичко, което трябва да знаете за този продукт.

Какво е Careforce-100?

Careforce-100 е лекарствен продукт, който се използва за лечение на еректилна дисфункция (ЕД) при мъжете. Това е един от най-популярните и ефективни начини за лечение на ЕД.

Как работи Careforce-100?

Careforce -100 - Sildenafil Citrate Orally Disintegreting Strips 100mg съдържа активното вещество силденафил цитрат, което помага за увеличаване на кръвното налягане в пениса и подпомага постигането на ерекция. Това става чрез релаксация на мускулите в стените на кръвоносните съдове, което позволява повече кръв да достигне до пениса.

Как да се приема Careforce-100?

Продуктът трябва да се приема по устата, като трябва да се поставят под езика и да се оставят да се разтворят. Това позволява на активното вещество да бъде абсорбирано директно в кръвта, като по този начин се постига по-бързо действие.

Ползи на продукта

Careforce-100 - Силденафил цитрат Орално разграждащи се ленти 100mg има няколко предимства спрямо другите начини за лечение на ЕД. Тези предимства включват:

  • Бързо действие: Като се приемат по устата, лентите за разтваряне се абсорбират директно в кръвта, като по този начин се постига по-бързо действие в сравнение с другите форми на лекарството.
  • Лесно приложение: Приложението е много лесно и удобно. Това е особено полезно за мъжете, които имат проблеми с глътането на таблетки.
  • Дискретност: Careforce-100 е много дискретен начин за лечение на ЕД.

Недостатъци на продукта

Въпреки че тези ленти за разтваряне имат много предимства, те имат и някои недостатъци. Някои от тези недостатъци включват:

  • По-висока цена: Тези ленти за разтваряне може да бъдат много скъпи в сравнение с другите форми на лекарството.
  • Нежелани ефекти: Както и при другите форми на лекарството, тези ленти за разтваряне могат да имат нежелани ефекти, като главоболие, гадене и дискомфорт в стомаха.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!